Skip to main content

Camelia Cavadia, PR-ul Antenei 1 și fost PR al Pro TV, își lansează romanul de debut

 
Camelia Cavadia, PR-ul Antenei 1 și fost PR al Pro TV, își lansează romanul de debut
Camelia Cavadia debut literatura

Camelia Cavadia, PR Manager al postului Antena 1 de anul trecut și fost PR al Pro TV timp de aproape 20 de ani, debutează în literatură cu romanul Vina, publicat de Editura Trei.

Publicitate

„De cînd mă știu am vrut să devin scriitoare. PR de meserie, am scris poveștile altora, dar mi-am dat seama că am înăuntrul meu propriile povești care mă așteaptă să le dau viață. Tot ceea ce am făcut până acum a roit în jurul cuvintelor. Prin prisma meseriei mele, am scris sute de comunicate, am luat zeci de interviuri, m-am trezit cu zeci de fraze construite-n cap și am adormit cu altele bâzâindu-mi în ureche. Am hotărît ca e timpul să-mi urmez visul și să devin ceea ce m-am simtit mereu”, spune Camelia Cavadia.

Romanul Vina este, așa cum spune însăși autoarea, despre viața lui Tomas H., un bărbat care a avut la un moment dat tot ce și-a dorit.

Este, așa cum îl descrie criticul Dan C. Mihăilescu, „un roman despre povara fericirii (chiar așa) și chinul permanent al demonicului de a surpa – prin patologia patimii oarbe (mai precis: prin isteria ucigătoare a geloziei) – iubirea curată, armonia conjugală, farmecul divin al copilăriei și nobila condiție de părinte”.

Despre Camelia Cavadia

  • Camelia Cavadia este, din iulie 2014, PR Manager al postului Antena 1. Ea a ocupat aceeași poziție la Pro TV, până la decizia managementului de a concedia subit tot departamentul de PR (mai 2014), despre care Paginademedia.ro a scris AICI.
  • Cavadia a lucrat în Pro TV din 10 decembrie 1995 și până pe 9 mai 2014. A participat la promovarea tuturor producțiilor, campaniilor și vedetelor Pro TV, încă de la lansarea postului.
Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • "cînd", se scrie "CÂND", cu â din a, nu î din i, chiar dacă este acceptat şi cuvântul cu î din i, mă aşteptam la mai mult din partea voastră.

Trimite un comentariu