Skip to main content

CNA a aprobat extinderea postului regional MDI TV în alte patru judeţe: Prahova, Ialomiţa, Ilfov şi Călăraşi. Televiziunea se va dezvolta cu o investiţie de peste 200.000 de euro

 
MDI TV
MDI TV

Televiziunea regională MDI TV, din Târgovişte îşi măreşte acoperirea regională. Consiliul Naţional al Audiovizualului a aprobat solicitarea reprezentanţilor postului din Târgovişte de a emite, pe lângă judeţele Dâmboviţa, Argeş, Telorman şi Giurgiu, în alte patru judeţe: Prahova, Ialomiţa, Ilfov şi Călăraşi.

Publicitate

Potrivit proiectului depus de reprezentanţii postului la CNA, postul a investit în ultimul an în jur de 200.000 de euro pentru partea tehnică.

Prezentă în faţa membrilor CNA, Bertha Colea, directorul postului a declarat: „Vrem să ne extindem şi în Prahova, Călăraşi, Ilfov şi Ialomiţa, pentru a acoperi din punct de vedere informaţional toată regiunea sud Muntenia." aceasta a mai adăugat că postul MDI TV „se află pe primul loc în ţară din punct de vedere tehnic şi al echipei” comparativ cu alte posturi locale.

CNA a aprobat în şedinţă şi schimbarea acţionariatului MDI TV. Din societate a ieşit Ninbog SRL, care avea 25%.

Noi acţionari ai MDI TV sunt: Paulina Miculescu (30,7%), Bogdan Constantin Miculescu (15,3%), Alina Ioana Miculescu (15,3%) şi Bogdady Trans (38,5%).

Potrivit raportului, publicul ţintă al MDI TV este „alcătuit din toate categoriile de persoane”.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus