Skip to main content

Meciul dintre Mayweather şi Pacquiao, şi în România. Pro TV şi Dolce Sport au cumpărat drepturile pentru „meciul secolului”

 
pacquiao mayweather_Foto DigiSport
pacquiao mayweather_Foto DigiSport

pacquiao mayweather_Foto DigiSport
Sursa foto: DigiSport

Publicitate

UPDATE. Meciul dintre Mayweather şi Pacquiao se va vedea şi pe Dolce Sport. 

Înfruntarea dintre Mayweather şi Pacquiao se va vedea şi în România. Pro TV şi Dolce Sport vor difuza meciul dintre cei doi grei ai boxului mondial, duminică, 3 mai, începând cu ora 6:00.

16.500 de bilete au fost epuizate încă din primul minut: record absolut - în 60 de secunde au fost vândute toate. Printre spectatorii din Las Vegas, locul unde se vor confrunta cei doi, se numără şi Lucian Bute şi Nadia Comăneci.

Numai din burse, Mayweather şi Pacquiao vor încasa 300 de milioane de dolari pentru „Meciul Secolelor”.

Manny Pacquiao va purta cel mai scump şort din istoria sporturilor: reclamele prezente pe pantalonii săi însumează 2,25 milioane de dolari.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Nu am inteles niciodata de ce Dolce arunca banii pe geam : 95% dintre cei care se vor uita la meci se vor uita pe ProTV ..... La ce e nevoie de o dublura ?
  • Badea vorbeste de meciul asta de ceva vreme . ProTV inscrie ! :)))) ca de obicei
  • bineinteles ca audientele nu vor impresiona datorita orei. share-ul ar trebui sa fie totusi urias, iar programarea merita apreciata.
  • e bine ca mai ajunge si o generalista sa dea altceva decat fotbal.
  • Ce atata reclampa pentru acest asa zis meciul "secolului"... Se stie deja ca Mayweather o sa castige. La ce bani are...
  • Alt meci al ”secolului” care va avea la noi o audienta mai mica decit a unei partide de Liga 1...

Trimite un comentariu

sus