Skip to main content

PLECARE LA VÂRFUL PRO TV. Producătorul general al Pro TV şi-a dat demisia

 
Ana Maria Modalca
Ana Maria Modalca

EXCLUSIV. Unul dintre oamenii care coordonează producţiile Pro TV va pleca de la postul de televiziune. Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, Ana Maria Modâlcă şi-a dat demisia de la compania deţinută de grupul CME.

Publicitate

Ana Maria Modâlcă, head of local production Pro TV, pleacă din această poziţie după un an. În aprilie 2014, ea a preluat această poziţie după ce a fost, timp de aproape zece ani, şeful producţiilor locale la postul Prima TV.

În prezent, structura de conducere a Pro TV îi include pe Aleksandras Cesnavicius (director general), Stella Litou (director de programe) şi Melanie Triebel, head of production.

Pe de altă parte, alţi doi şefi de departament pleacă de la Pro TV. Este vorba de Adrian Trâncă, şeful departamentului IT  şi de Dana Negrău, director de resurse umane.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ted Ted
    Ar fi bine ca cineva din top managementul ProTV sa cunoasca limba romana. Buni sau rai, unul cate unul, toti romanii sunt inlocuiti cu straini. Emisiunile ProTV se difuzeaza toate in limba romana (cu exceptia filmelor, care sunt doar subtitrate). Oricat de buni profesionisti ar fi strainii adusi, nu vad cum ar putea omeneste sa treaca peste bariera limbii vorbite.
  • mara mara
    In Pro TV este decimata sistematic echipa de romani si inlocuita cu nemti si cu stranieri, adusi pe sume mult mai mari in conditiile in care toate bugetele sunt scazute sub limita de rezistenta si se fac economii la tot, pana si la femei de serviciu, detergenti si hartie igienica. Iar romanii in loc sa se uneasca si sa puna piciorul in prag, se mananca intre ei si se bucura ca scaunul lor nu a fost inca afectat. Nu vad ca de fapt asteapta sa le vina randul? Ar putea macar sa transmita actionarilor CME deciziile aberante ale conducerii. Cum ar fi ca emisiunile sunt mutate de la Buftea la Stefanesti chiar daca studiourile sunt mai mici si mai prost dotate, dar mult mai scumpe. Singura explicatie ar fi ca Buftea e pregatita in felul asta pentru o vanzare cu dedicatie pe bani putini. Fostul Media Vision al lui Sarbu va fi inlocuit cu Constantin, care este firma unuia dintre bossi CME. Constantin a produs nenorocirile de emisiuni Vine Cheful si Lectii de Viata. Si cu siguranta o sa mai produca si alte mizerii pentru Pro TV pe care conducerea o sa le scoata apoi de pe post pe motiv ca publicul romanesc este prea tampit ca sa inteleaga operele lor.
  • iulia1 iulia1
    Nu e mare pierdere. La ce emisiuni sunt acum la Pro nici nu ma mir ca a plecat sau a fost data afara.
  • Expertul, Expertul,
    Mai trebuie sa plece Stella litou si constantin entertainment. sunt prea slabi pentru Romania!
  • alex alex
    Urmatoarea speram sa fie Stela producatoarea
  • Arhi - ProTV suferă din cauza lipsei lui Adrian Sârbu
    […] Later edit: Urmare a acestui articol… […]
  • Eduard Eduard
    Eram sigur ca o vor da afara !!! Bine ca a plecat, strica toate emisiunile pro-ului...

Trimite un comentariu

sus