Skip to main content

Postul The Money Channel se închide. CNA nu i-a mai prelungit licenţa

 
logo_the_money_channel
logo_the_money_channel

Consiliul Naţional al Audiovizualului a decis să nu prelungească licenţa de emisie a postului The Money Channel, operat de Realitatea Media. Licenţa va expira la dat de 25 aprilie.

Publicitate

Postul cu profil economic a primit licenţă la data de 2 martie 2006.

Cei opt membri prezenţi n şedinţa de astăzi nu au fost convinşi să prelungească licenţa întrucât Realitatea Media nu a depus la dosarul de prelungire documentaţia completă. Mai exact, la dosar se depune fie un certificat fiscal sau, dacă societatea este în insolvenţă (aşa cum este cazul la Realitatea Media) trebuia depus un plan de reorganizare aprobat de instanţă.

Postul The Money Channel şi-a întrerupt emisia la data de 2 aprilie şi notificase în acest sens Consiliul Naţional al Audiovizualului. Compania invocase că s-a făcut această întrerupere întrucât o nouă societate asigură serviciile de uplink (ridicarea semnalului la satelit).

Avocatul Andrei Ţâru, reprezentant al Realitatea Media: „Certificatul fiscal a fost depus întotdeauna cu aceste datorii, având situaţia de insolvenţă. Este un certificate fiscal care nu are cum să întrunească condiţiile de legalitate având în vedere că societatea este în insolvenţă şi nu poate obţine această reeşalonare.

Monica Gubernat, membru CNA: Din câte ştiu, aţi depus la un moment dat un plan de reorganizare aprobat în instanţă.

Andrei Ţâru: „După cum ştiţi, am depus un plan de reorganizare. Planul de reorganizare a fost depus în termenul prevăzut. Ulterior, adunarea care a votat acel plan a fost desfiinţată. Planul s-a întors la judecătorul sindic. Ca termen, este depus. Că a fost aprobat iniţial de creditori, ulterior instanţa a decis altceva, eu cred că, în principiu nu vor exista probleme. Sunt chestiuni cu care ne confruntăm.”

Monica Gubernat – Noi nu putem risca să ieşim în afara legii.

Realitatea Media are acţionari companiile Strategie Research Investments (86,5%), PSV Compay (7,5%), Sindicatul Naţional Petrom - Energie (5,4%), Global Video Media (0,5%), Toroipan Gheorghe, Luha Eugen şi Bercea Florin cu câte 0,000000139%.

Strategie Research Investments este deţinut, cu părţi egale, de Cozmin Guşă şi Maricel Păcuraru.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • radu radu
    As dori,sa vad si eu,cand CNA are de gand sa desfiinteze canale tv precum TARAF TV,ANTENA STARS,etc,numai manelisti si handicapati mental,se pot uita la asemenea mizerii...puteti sa mai si adaugati si voi,si alte asemenea umpluturi...chiar as vrea sa vad si alte pareri...ce ziceti?
  • Thor Thor
    Cum dau faliment fix instituții media care cică sunt specializate în economie și în mediul de afaceri! Exemple: Money Channel, Money TV, Business Standard (cotidianul lui Vântu), Săptămâna financiară și Financiarul (Intact).
  • iulia1 iulia1
    Le lanseaza la apa. Canale de vorbaraie, de barfa economica, politica. Cine vrea canale serioase se uita la CNBC si Bloomberg.
  • Iulian Iulian
    A functionat vreodata aceasta televiziune?
  • olga olga
    imi pare rau, dar mai sunt inca doua posturi tv care au primit licenta de la cna, posturi tv de acelasi fel, cum ar fi CANAL 33 TV si WRM BUSINESS TV, sa vedem daca le si lanseaza pe cablu tv curand.

Trimite un comentariu

sus