Skip to main content

Postul Universal Channel se retrage din România

 
universal channel
universal channel

Postul Universal Channel se retrage din România de luna mai. Ultima zi de emisie pe teritoriul ţării noastre va fi 30 aprilie.  Reprezentanţii Universal Networks International, compania care deţine postul de televiziune, au declarat pentru paginademedia.ro că se vor concentra pe celelalte posturi din portofoliu, Diva şi E! Entertainment Television.

Publicitate

„După o evaluare minuţioasă a portofoliului său de canale TV din România, Universal Networks International (UNI) a decis retragerea televiziunii Universal Channel din România. Data de 30 aprilie 2015 va fi ultima zi de emisie a acestui canal tv”, au declarat reprezentanţii Universal Networks International, pentru paginademedia.ro.

„UNI îşi va concentra eforturile strategice către televiziunile Diva şi E! Entertainment Television şi va continua să evalueze oportunităţi de a lansa în viitor alte canale TV pentru a-şi optimiza prezenţa în România”, au mai declarat aceştia.

Televiziunea de seriale Universal Channel a intrat pe piaţa din România pe 1 decembrie 2007.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Costin Costin
    Mie mi-a placut mult Universal Channel.
  • Universal Channel se retrage din Romania | Radio Noise Romania
    […] „UNI își va concentra eforturile strategice către televiziunile Diva și E! Entertainment Television și va continua să evalueze oportunități de a lansa în viitor alte canale TV pentru a-și optimiza prezența în România”, au mai declarat aceștia.Postul Universal Channel se retrage din România de luna mai. Ultima zi de emisie pe teritoriul țării noastre va fi 30 aprilie. Reprezentanții Universal Networks International, compania care deține postul de televiziune, au declarat că se vor concentra pe celelalte posturi din portofoliu, Diva și E! Entertainment Television, scrie PaginadeMedia.ro […]
  • cipi cipi
    pentru iulia 1 : Liga 1 se vede in reteaua RCS RDS si toate meciurile sunt gratis . de asemenea se vad posturile Antenelor si Eurosport. D-na iulia1 te rog sa nu mai minti opnia publica
  • iulia1 iulia1
    RCS continua sa faca victime colaterale. Liga 1, acum Universal... Sa vedem ce au de gand Antenele si Eurosporturile.
  • geo geo
    Postul ăsta nu prea a prins în România.
    Și nici Diva nu are audiențe.

Trimite un comentariu

sus