Skip to main content

PRESA DE AZI. Ilustrație zilei: Copos, mai rău ca turcii: Mircea cel Bătrân, Vlad Țepes si Radu cel Frumos si-au dat mana ca sa-l scoată din puscărie pe fostul patron al Rapidului

 
PRESA DE AZI. Ilustrație zilei: Copos, mai rău ca turcii: Mircea cel Bătrân, Vlad Țepes si Radu cel Frumos si-au dat mana ca sa-l scoată din puscărie pe fostul patron al Rapidului
GazetaSporturilor-10-04-2015

PRESA DE AZI. Ilustrație pe prima pagină din Gazeta sporturilor de astăzi: Copos, asemeni domnitorilor ctitori din fresce. "Niciun domnitor n-a scăpat neplagiat! Copos, mai rău ca turcii, titrează cotidianul sportiv".

Publicitate

Paginademedia.ro prezintă în continuare prima pagină a ziarelor de azi:

Cu o singură excepţie, scandalurile politice ţin prima pagină a ziarelor de astăzi.

Gazeta sporturilor nu îl iartă pe Copos de plagiat nici în Vinerea Mare. În Gazeta de astăzi “domneşte” Copos mai rău ca turcii.

Evenimentul Zilei. Anaf explică de ce statul recuperează aşă puţin din hoţiile condamnaţilor este materialul principal. Băsescu este şi astăzi pe prima pagină, într-o trimitere: Băsescu: Justiţia se compromite prin spectacole televizate.

În Jurnalul Naţional de astăzi putem citi Supradoza de instruire: la 6 ani trudeşte 10 ore/zi şi aflăm Ce păcate şi-au recunoscut politicienii de Paşti.

România Liberă scrie despre Eroul de 9 ani din creierii apusenilor şi ne spune Ce ascunde atacul rus la adresa României.

Fata ministrului război pentru copil cu “vănzătorul de la Ferma Vedetelor” titrează ziarul tabloidul Click!

Românii lasă de Paşte jumătate de miliard de euro în magazine aflăm din Ziarul Financiar de astăzi.

Adevărul de weekend ne spune povestea mitropolitului Bartolomeu Anania. Chelner, student, deţinut, mitropolit.

Secțiunea Presa de azi este realizată cu susținerea Media Image.

GALERIE FOTO. Cum arată prima pagină a ziarelor de astăzi: 

[gallery]

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Trimite un comentariu