Skip to main content

Radioul vrea să ştie când arde. Licitatie de peste 220.000 de euro la Radioul public pentru achiziţia unui sistem de alertă în caz de incendiu

 
Radio România
Radio România

Societatea Romana de Radiodifuziune (SRR) vrea sa cumpere un sistem de detectie, alarmare si avertizare in caz de incendiu pentru cladirile societatii din strazile Berthelot si Plevnei din Bucuresti, contract cu o valoare estimata cu TVA de 979.600 lei (peste 220.000 de euro), potrivit unui anunt publicat miercuri in Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP).

Publicitate

Cladirile mentionate ocupa zeci de mii de metri patrati, cuprind sali de spectacole si studiouri de inregistrari si transmisii emisiuni radio, personalul angajat depasind 2000 de persoane.

Durata de implementare a acestui sistem este de 12 luni de la atribuirea contractului. In privinta conditiilor minime de participare la licitatie, este prevazut ca cifra medie de afaceri globala pe ultimii 3 ani, (2012, 2013, 2014) sa fie de cel putin 350.000 de euro (1.580.000 lei), exclusiv TVA. Se cere si experienta in contracte similare.

Termenul limita pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente este 29 mai 2015. Termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 4 iunie 2015. in aceeasi zi va avea loc si sedinta de deschidere a ofertelor.

Cateva detalii din Caietul de Sarcini despre cladirile SRR si sistemul de alarma la incendiu:

Potrivit caietului de sarcini, "Sistemul de detectie va functiona unitar, pentu ambele obiective (Berthelot si Plevnei), intreaga gestiune si monitorizare a centralelor de detectie si alarmare din cele doua locatii realizandu-se centralizat si permanent din dispeceratul pentru pompierii civili din str. Berthelot."

Clădirile şi oamenii care trebuie feriţi de incendiu:

Berthelot:

"Ansamblul de corpuri din str. gen Berthelot si str. Temisana cuprinde 6 corpuri principale de cladiri incadrate in categoria A si clasa I de importanta, cu o suprafata construita (la sol) de aproximativ 7500 mp si o suprafata desfasurata de aproximativ 33700 mp.

Activitatile din aceasta locatie cuprind: sali de spectacole, studiouri de inregistrari si transmisii emisiuni radio, studiouri de monitorizare si prelucrari sunete pt. transmisii, birouri, depozite, bufet, spatii medicale, ateliere reparatii si productie, spatii pt. utilitati (gestiune/distributie energie electrica, sali pt. servere si echipamente comunicati, incalzire si distributie energie termica, ventilatie cladiri, studiouri si sali spectacole auxiliare, arhive documente si inregistrari sonore).

Personalul angajat este de aproximativ 2000 persoane cu aproximativ 1000 persoane in schimburile de zi. Ocazional, in timpul spectacolelor, se mai adauga aproximativ 950 spectatori si personal auxiliar (artisti si personal tehnic).

Plevnei:

Locatia din str. Plevnei are un corp de cladire incadrata in categoria C si clasa III de importanta cu o suprafata construita de aproximativ 1500 mp si o suprafata desfasurata de aproximativ 2300 mp. Locatia cuprinde spatii auxiliare (spatii depozitare, centrala termica. Corpul central are parter si mansarda partial amenajata ca spatii auxiliare. Spatiile din aceasta locatie cuprind : garaj auto, ateliere de reparatii auto, spatii adminstrative).

Activitatile desfasurate in locatie sunt cele de ateliere reparatii auto, depozite, garaj. In locatie isi desfasoara activitatea aproximativ 56 lucratori cu program de baza de 8 ore/zi".

Autor: Adrian Vasilache adrian.vasilachepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • tigi tigi
    nu face radioul cat face alarma de incendiu

Trimite un comentariu

sus