Skip to main content

Agenția Chelgate a câștigat un contract de peste 145.000 de euro cu Ministerul Dezvoltării pentru editarea, tipărirea și distribuția revistei Regio

 
Agenția Chelgate a câștigat un contract de peste 145.000 de euro cu Ministerul Dezvoltării pentru editarea, tipărirea și distribuția revistei Regio
Revista Regio

Sucursala din România a firmei britanice de relații publice Chelgate Ltd UK a câștigat un contract în valoare de peste 145.000 de euro (640.345 lei cu TVA) cu Ministerul Dezvoltării pentru editarea, tipărirea și distribuția revistei Regio, potrivit unui anunț publicat în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP).

Valoarea estimată cu TVA a acestei licitații, despre care Paginademedia.ro a scris AICI, a fost de circa 174.000 de euro (765.328 lei).

Publicitate

Vezi în articol cine sunt subcontractorii și ce alte oferte au mai fost depuse la această licitație.

Conform datelor din SEAP, la această licitație au fost depuse patru oferte, din care au fost declarate admisibile numai două.

Cele patru oferte au fost depuse de:

  • 1. Chelgate Limited OK, Sucursala București, a avut ca subcontractanți pe Grupul de consultanță pentru dezvoltare DCG SRL, pe SC Artprint SRL și pe SC Catering Dali 4U SRL
  • 2. SC Visual promotion SRL - peste 135 de mii de euro (599.280 lei)
  • 3. SC Innovacion Y Desarrollo Local SRL, în asociere cu Patru Ace SRL - circa 121 de mii de euro (535.203 lei)
  • 4. SC Media Consulta international SRL - peste 115 mii de euro (511.556 lei)

Ministerul Dezvoltarii a declarat câștigătoare oferta firmei Chelgate, atribuind acest contrcat în data de 15 aprilie 2015. Prețul ofertei a avut o pondere de 30% în punctajul final, iar componenta tehnică a avut o pondere de 70%.

Datele de pe site-ul Chelgate arata ca și anul trecut revista Regio a fost editată și distribuită tot de această firmă de PR.

Autor: Adrian Vasilache petrisor.obaeyahoo.com

Comentarii

Trimite un comentariu