Skip to main content

PRESA DE AZI. Adevărul: "Au fost oameni care au băgat cardul de sănătate în bancomat!"

 

Adevarul-07-05-2015Problema cardurilor de sănătate este intens dezbătută de presa de astăzi. Ziarele Adevărul și Evenimentul zilei își deschid edițiile de astăzi cu declarații ale președintelui Casei Naționale de Asigurări de Sănătate, Vasile Ciurchea, care vorbește despre noul document electronic.

Publicitate

Paginademedia.ro prezintă în continuare prima pagină a ziarelor de azi:

Cotidianul Adevărul titrează pe prima pagină "Au fost oameni care au băgat cardul de sănătate în bancomat!", o declarație a președintelui CNAS oferită la interviurile live ale grupului de presă.

"O parte dintre românii care au intrat în posesia cardului de sănătate au introdus documentul electronic în diverse bancomate, în speranța că vor putea scoate bani, asta la îndemnurile care au apărut recent pe rețelele de socialitare, menite să discrediteze proiectul CNAS", scrie Adevărul în debutul materialului de pe prima pagină.

Evenimentul zilei tratează subiectul cardurilor de sănătate într-o notă mai tehnică, președintele CNAS fiind cel care explică când și unde pot fi folosite acestea. "Cardul de sănătate stopează furtul din bugetul asigurărilor sociale", este titlul cu care EVZ își deschide ediția de astăzi.

Ziarul România liberă scrie pe prima pagină despre legea alegerilor locale, care a primit votul final "în varianta dorită de coaliția la putere".

"Primarii vor fi aleși dintr-un singur tur, ceea ce va consolida puterea PSD în plan local, în condițiile în care majoritatea edililor în funcție fac parte din acest partid", notează România liberă într-un articol cu tilul "PSD își ia țara înapoi".

Gazeta Sporturilor titrează pe prima pagină "Derby la DNA". Publicația de sport scrie că "patronul dinamoviștilor susține că are dovezi, pe care le oferă autorităților, că fundașul său a fost cumpărat de rivali și asta ar duce, conform regulamentului, la retrogradarea roș-albaștrilor".

Click! speculează niște imagini cu Iulia Vîntur surprinsă cu niște geamantane pe stradă și scrie că vedeta Pro TV s-ar pregăti să plece în India după ce a aflat că Salman Khan a fost condamnat la cinci ani de închisoare. "Iulia, pleci în India la iubitul condamnat la închisoare?", titrează tabloidul trustului Adevărul Holding.

Libertatea își deschide ediția de astăzi cu un articol despre o manea compusă special pentru fotbalistul Adrian Mutu. "Operele personalizate revin în forță. Mutu e actor în propria manea", titrează tabloidul pe prima pagină.

Rubrica Presa de Azi este realizată cu susținerea companiei de monitorizare Media Image.

GALERIE FOTO. În continuare, primele pagini ale ziarelor de astăzi

  • Adevarul-07-05-2015
  • Click-07-05-2015
  • EvenimentulZilei-07-05-2015
  • GazetaSporturilor-07-05-2015
  • JurnalulNational-07-05-2015
  • Libertatea-07-05-2015
  • RomaniaLibera-07-05-2015
  • ZiarulFinanciar-07-05-2015

 

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu