Skip to main content

PRESA DE AZI. Adevărul: "Au fost oameni care au băgat cardul de sănătate în bancomat!"

 
Adevarul-07-05-2015
Adevarul-07-05-2015

Adevarul-07-05-2015Problema cardurilor de sănătate este intens dezbătută de presa de astăzi. Ziarele Adevărul şi Evenimentul zilei îşi deschid ediţiile de astăzi cu declaraţii ale preşedintelui Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, Vasile Ciurchea, care vorbeşte despre noul document electronic.

Publicitate

Paginademedia.ro prezintă în continuare prima pagină a ziarelor de azi:

Cotidianul Adevărul titrează pe prima pagină "Au fost oameni care au băgat cardul de sănătate în bancomat!", o declaraţie a preşedintelui CNAS oferită la interviurile live ale grupului de presă.

"O parte dintre românii care au intrat în posesia cardului de sănătate au introdus documentul electronic în diverse bancomate, în speranţa că vor putea scoate bani, asta la îndemnurile care au apărut recent pe reţelele de socialitare, menite să discrediteze proiectul CNAS", scrie Adevărul în debutul materialului de pe prima pagină.

Evenimentul zilei tratează subiectul cardurilor de sănătate într-o notă mai tehnică, preşedintele CNAS fiind cel care explică când şi unde pot fi folosite acestea. "Cardul de sănătate stopează furtul din bugetul asigurărilor sociale", este titlul cu care EVZ îşi deschide ediţia de astăzi.

Ziarul România liberă scrie pe prima pagină despre legea alegerilor locale, care a primit votul final "în varianta dorită de coaliţia la putere".

"Primarii vor fi aleşi dintr-un singur tur, ceea ce va consolida puterea PSD în plan local, în condiţiile în care majoritatea edililor în funcţie fac parte din acest partid", notează România liberă într-un articol cu tilul "PSD îşi ia ţara înapoi".

Gazeta Sporturilor titrează pe prima pagină "Derby la DNA". Publicaţia de sport scrie că "patronul dinamoviştilor susţine că are dovezi, pe care le oferă autorităţilor, că fundaşul său a fost cumpărat de rivali şi asta ar duce, conform regulamentului, la retrogradarea roş-albaştrilor".

Click! speculează nişte imagini cu Iulia Vîntur surprinsă cu nişte geamantane pe stradă şi scrie că vedeta Pro TV s-ar pregăti să plece în India după ce a aflat că Salman Khan a fost condamnat la cinci ani de închisoare. "Iulia, pleci în India la iubitul condamnat la închisoare?", titrează tabloidul trustului Adevărul Holding.

Libertatea îşi deschide ediţia de astăzi cu un articol despre o manea compusă special pentru fotbalistul Adrian Mutu. "Operele personalizate revin în forţă. Mutu e actor în propria manea", titrează tabloidul pe prima pagină.

Rubrica Presa de Azi este realizată cu susţinerea companiei de monitorizare Media Image.

GALERIE FOTO. În continuare, primele pagini ale ziarelor de astăzi

  • Adevarul-07-05-2015
  • Click-07-05-2015
  • EvenimentulZilei-07-05-2015
  • GazetaSporturilor-07-05-2015
  • JurnalulNational-07-05-2015
  • Libertatea-07-05-2015
  • RomaniaLibera-07-05-2015
  • ZiarulFinanciar-07-05-2015

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Domnul Filoftei Domnul Filoftei
    Nu oameni ci moldoveni .

Trimite un comentariu

sus