Skip to main content

PRESA DE AZI. Adevărul, cu Elena Udrea pe prima pagină: Puşcărie în sufragerie

 
Adevarul-11-05-2015
Adevarul-11-05-2015

Adevarul-11-05-2015

Publicitate

Elena Udrea se menţine pe primă pagină în Adevărul şi Jurnalul Naţional. Stenogramele de la şedinţa PNL din Bistriţa şi consecinţele publicării acestora sunt prezentate în Evenimentul zilei şi România liberă.

Paginademedia.ro prezintă în continuare prima pagină a ziarelor de azi:

Adevărul prezintă pe prima pagină o caricatura a Elenei Udrea, înconjurată de mai mulţi oameni care o îngrijesc. Puşcărie în sufragerie scrie Adevărul pe prima pagină despre lacunele instituţiei arestului la domiciliu.

În Adevărul de astăzi apare şi un sondaj a cărei concluzie este prezentată pe prima pagină: Majoritatea românilor vor să se reintroducă armata obligatorie.

Evenimentul Zilei prezintă astăzi Stenograma rupturii din PNL. Prima pagină a cotidianului este împărţită în două: într-o parte apar declaraţiile liberalului Teodor Atanasiu şi de cealaltă parte o declaraţie a fostului pedelist Cezar Preda.

Tot pe coperta EVZ se face o trimitere la editorialul lui Ion Cristoiu: Slăbiciunea de fond a atacului lui Klaus Iohannis la adresa lui Victor Ponta: Hodoronc-troncul! 

Despre declaraţiile liberalului Teodor Atanasiu scrie şi România Liberă, dintr-o altă perspectivă: Războiul din PNL care îi dă aripi lui Ponta.

Steua merită să piardă titlul, ASA nu merită să-l câştige, scrie Gazeta Sporturilor de astăzi.

Jurnalul Naţional de astăzi aduce în prim-plan „pericolul” care îi pândeşte pe români din cauza „legilor blânde şi a controalelor superficiale”: Boala la Kilogram în pieţe: comerţ cu carne expirată.

Fostul ministru al Turismului este pe prima pagină şi în Jurnalul: Udrea, tun imobiliar cu ajutorul primarului Onţanu.

Libertatea scrie despre o presupusă infiltrare a lui Radu Herjeu, membru CNA, printre spectatorii emisiunii „Românii au talent” la prima gală live. Potrivit tabloidului, Herjeu ar fi fost prezent în sală pentru a o spiona pe Mihaela Rădulescu: „CNA îi cenzurează talentele”, titrează tabloidul.

Ziarul CLick! titrează pe prima pagină: 5 mistere ale dramei lui Gabriel Cotabiţă. Artistul se află în prezent în comă, după ce a făcut stop cardio-respirator, vineri, la o sală de fitness din cadrul unui hotel din capitală.

Rubrica Presa de azi este realizată cu susţinerea companiei de monitorizare Media Image.

GALERIE FOTO.

  • Adevarul-11-05-2015
  • Click-11-05-2015
  • EvenimentulZilei-11-05-2015
  • GazetaSporturilor-11-05-2015
  • JurnalulNational-11-05-2015
  • Libertatea-11-05-2015
  • RomaniaLibera-11-05-2015
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus