Skip to main content

Trădarea de pe Kanal D, la final. Ce producție va intra în locul serialului

 

tradarea

Publicitate

Serialul turcesc Trădarea de pe Kanal D va avea astăzi, de la ora 20.00, ultimul episod. Producția va fi înlocuită, în serile de miercuri, joi și vineri, tot de un serial turcesc, care rulează deja la Kanal D, Dila.

Serialul Trădarea, programat inițial în locul serialului Suleyman, în serile de luni și marți, ajunsese să fie difuzat în a doua parte a săptămânii, la bătaie cu producțiile de forță a posturilor generaliste. Trădarea a reușit audiențe destul de bune - de peste un milion de persoane la nivel național - chiar și în serile cu preselecțiile Românii au talent

REZUMAT din ultimul episodOdata cu moartea lui Tugrul, cel care declansase ultimele evenimente tragice in familia Akarsu, viata incepe sa capete sens atat pentru Cemile, cat si pentru copiii sai. Dupa o lunga perioada de suferinta, femeia isi reuneste familia pentru a pune la punct pregatirile pentru nunta lui Soner cu Bahar. Cu totii sunt fericiti sa constate ca necazurile par sa fi luat sfarsit si isi fac planuri pentru o viata noua.

Tulbura insa apele decizia neasteptata a lui Carolin de a pleca din tara impreuna cu fiul ei, Mustafa. Baiatul refuza sa isi urmeze mama si fuge acasa la Cemile. Ranita de atitudinea lui Mustafa, Carolin renunta la acesta si pleaca in strainatate.

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu