Skip to main content

Trecerea de la ING la NN: Cheltuiala de peste 2,2 milioane de euro a fost sustinuta din profitul brut inregistrat de asigurator in primele trei luni din 2015

 
Trecerea de la ING la NN: Cheltuiala de peste 2,2 milioane de euro a fost sustinuta din profitul brut inregistrat de asigurator in primele trei luni din 2015
ING - NN

Diviziile locale de asigurari, pensii si investitii desprinse din Grupul ING au demarat la inceputul lunii ianuarie din acest an o ampla campanie de rebranding pentru comunicarea schimbării numelui și imaginii vizuale din ING în NN, proces cu care au avut o cheltuiala excepționala de peste 2,2 milioane de euro (10 milioane de lei) in primele trei luni din acest an.

Suma reprezinta tot profitul brut inregistrat in perioada mentionata de catre NN Asigurari de Viata, liderul pietei locale de asigurari de viata.

Publicitate

Amintim ca tot procesul de rebranding, despre care Paginademedia.ro a scris AICI, se va ridica la aproape 10 milioane de euro.

"Profitul brut înregistrat de NN Asigurări de Viață în primul trimestru din 2015 din activitatea curentă se situează la nivelul de 10 milioane de lei, similar cu cel din primul trimestru din 2014, incluzând rezultatul pozitiv din segmentul de asigurări de viață și cheltuielile cu susținerea activitații încă incipiente (în linie cu piața) de pensii facultative. Acest rezultat solid a susținut și o cheltuială excepțională de 10 milioane de lei pentru desfășurarea procesului de rebranding, fiind influențat în consecință", se arata in comunicatul transmis astazi de NN Asigurari de Viata.

Cheltuiala inregistrata cu rebrandingul pe primele trei luni din acest an este una exceptionala, subliniaza reprezentantii NN Asigurari de Viata, iar veniturile sunt in crestere.

Veniturile din primele brute subscrise de NN Asigurari de Viata s-au ridicat la 153,4 milioane lei in primele trei luni din acest an, in crestere cu 5% fata de aceeasi perioada a anului trecut. In aceeasi perioada de referinta, NN Asigurari de Viata a platit clientilor indemnizații pentru evenimente asigurate de 8,2 milioane de lei, cu 27,6% mai mult față de ianuarie-martie 2014.

Autor: Adrian Vasilache petrisor.obaeyahoo.com

Comentarii

  • Normal, e ok ca din banii nostri sa se schimbe un nume in altul. Dar nu inteleg de ce asa ieftin? Doar atatia bani au avut de scos din tara? Suntem o tara terminata.

Trimite un comentariu