Skip to main content

Cristian Petriceanu, fost coordonator al vânzărilor online Antena Group, numit country manager al Madhouse

 
Cristian Petriceanu, fost coordonator al vânzărilor online Antena Group, numit country manager al Madhouse
cristian-petriceanu

Cristian Petriceanu a fost numit country manager al companiei Madhouse, provider de soluții pentru terminale mobile. În ultimii doi ani, Petriceanu a fost Online Sales Coordinator la Antena Group.

“Cu ajutorul colegilor de la Madhouse si a tehnologiei foarte avansate pe care o au la dispozitie, doresc sa ajut publisherii romani sa-si monetizeze mai bine inventarul pe mobile si, de asemenea, sa ofer advertiserilor si agentiilor posibilitati mult mai variate si cu potential creativ mai mare de a-si expune mesajele comerciale in formatele cele mai noi si mai inovative,” spune Cristian Petriceanu, Madhouse Country Manager.

Publicitate

Madhouse, retea de publicitate pentru mobile cu sediul in Ungaria, a deschis la finalul anului trecut reprezentanta din Bucuresti. Pana la acest moment a implementat mai multe campanii rich media, special pentru mobile, pentru clienti premium ca Vodafone, Libra Bank, OTP Bank.

“Pietele din regiunea Centrala si de Est a Europei au o dezvoltare comparabila, in special in zona de mobile advertising. Ne-am dorit ca Madhouse, in Romania, sa fie condus de o persoana care are are un background solid in vanzarea de publicitate online si care intelege acest domeniu aflat intr-o continua schimbare” declara Gabor Brindza, CEO si fondator Madhouse.

Cristian Petriceanu lucrează în publicitate de la începutul anilor 90. Traseul professional al lui Cristian Petriceanu:

1993-1994: General Manager al agenției Expresiv
1994-1997: General Manager Die Hager Advertising Agency
1998-2005: TBWA
2005-2006: Marketing Communications Consultant NCH Advisors
2006-2009: Managing Director Netbridge Investments
2009-2014: National Online Sale Director Inform Media
2013-2015: Online Sales Coordinator Antena TV Group

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Trimite un comentariu