Skip to main content

Jojo, gazdă la o emisiune de pe Cartoon Network. Călin Goia, Nicole Cherry și Vladimir Drăghia, printre invitații programului de pe postul de desene animate

 

Jojo
Postul de desene animate Cartoon Network va avea o producție locală, cu copii din România și cu Jojo – Cătălina Grama gazdă a programului.

Filmările pentru noua emisiune încep astăzi, urmând ca programul să fie pe Cartoon Network în primăvara anului viitor. Pe lângă Jojo, emisiunea va avea și alți invitați din România.

Publicitate

Detalii, în continuare:

- emisiunea se va numi Expediția Cartoon Network. Conceptul: trei copii și un adult, invitat special, vor face echipă pentru a înfrunta trei provocări diferite, date de gazda emisiunii. La începutul fiecărei aventuri și la finalul fiecărei sarcinii, echipa va primi coordonatele prin GPS, cu ajutorul cărora se vor ghida către următorul punct intermediar.

- Fiecare test le va verifica participanţilor fie cunoștiințele, fie abilitățile tehnice, fie pe cele sportive (dat fiind faptul că flmările sunt în natură, pe munte, în pădure etc). Dacă echipa reușește să ducă la bun sfârșit sarcina, atunci va primi o medalie de aur care poate fi transformată, la final, în bani reali.

Jojo, gazda emisiunii

Jojo va fi gazda programului concurs de pe Cartoon Network.

Invitați în edițiile show-ului (șase la număr) vor fi Călin Goia (Voltaj), Giulia Anghelescu, Nicole Cherry, Vladimir Drăghia, Andreea Ibacka și Adrian Despot.

Jojo:

„Întotdeauna mi-am dorit să rămân veșnic copil, iar alături de fiul meu simt că visul mi s-a împlinit. Nu e bucurie mai mare decât să-i vezi pe cei mici cum se bucură de fiecare victorie, de fiecare puzzle rezolvat, de fiecare test trecut cu brio, iar acesta este motivul pentru care m-am alăturat acestui proiect.”

Filmările au început în Germania, la Bayrischzell, în apropierea orașului Munchen. De altfel, Expediția Cartoon Network este adaptarea românească a versiuniidin Germania, Spurensuche.

Concurenții din România, au fost propuse și selecționate de Romanian Artist Agency, companie de talent management, care a lucrat cu echipa din Germania.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Trimite un comentariu