Skip to main content

Postul TNT va înlocui TCM în România, din toamnă

 
Postul TNT va înlocui TCM în România, din toamnă
TNT_LOGOS_MAIN_RGB

Postul TCM va fi înlocuit de TNT din octombrie, anul acesta. Noul canal va emite în format HD și va oferi filme și premiere pe piața locală, scrie TVmania.

Noul post de televiziune aduce seriale în premieră, marca TNT și filme produse de alte studiouri de la Hollywood, care vor fi difuzate în format HD. Ele vor rula alături de filmele create de compania Warner Bros., mai scrie site-ul citat.

Publicitate

De luni până sâmbătă, seara, în prime-time vor fi difuzate filme, iar telespectatorii pot urmări duminica premierele TNT. Primul film așteptat este The Last Ship, care este produs de Michael Bay și îl are în distribuție pe Eric Dane, actorul care îl interpretează de doctorul Mark Sloan în Anatomia lui Grey.

Printre producțiile originale TNT se numără Proof, Public Morals și Agent X. TNT include în programul său trilogia Înapoi în viitor şi Jason Bourne, dar şi filme ca Hannibal, Virgin la 40 de ani, 8 Mile, Strania poveste a lui Benjamin Button şi Marele Lebowski.

Hannes Heyelmann, vicepreședintele Turner Broadcasting System pentru Europa Centrală și de Est: „Am încredere că programul nostru unic va fi în continuare pe placul fanilor actuali ai TCM, reuşind în acelaşi timp să aducă un public nou, datorită conţinutului proaspăt şi surprinzător al TNT, conținut original care, în timp, va avea premiere foarte apropiate ca dată de cele din Statele Unite.”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu