Skip to main content

PRESA DE AZI. Klaus Iohannis, Sebastian Ghiță și MRU își împart primele pagini ale ziarelor quality: România liberă cu Ghiță, EVZ cu MRU, Adevărul cu Iohannis

 
PRESA DE AZI. Klaus Iohannis, Sebastian Ghiță și MRU își împart primele pagini ale ziarelor quality: România liberă cu Ghiță, EVZ cu MRU, Adevărul cu Iohannis
RomaniaLibera-25-06-2015

PRESA DE ZI. Subiecte diferite de deschidere pentru ziarele quality de astăzi, cu Sebastian Ghiță, Mihai Răzvan Ungureanuși președintele Klaus Iohannis.

România liberă acordă cel mai mare spațiu cazului Sebastian Ghiță: PREMIERĂ: Confiscare extinsă pentru Sebastian Ghiță, titrează ziarul. Supratitlul: TEST. Încolțit de procurorii anticorupție, Ghiță amenință cu dezvăluirea ofițerilor acoperiți.

Publicitate

În România liberă, și editorialul semnat de Sabina Fati este pe aceeași temă: De ce cade Sebastian Ghiță: l-au lăsat serviciile din brațe?

Adevărul deschide cu președintele Klaus Iohannis în prim plan: “Ce caută cultura și educația în Strategia de Apărare”. Ziarul analizează “de ce în noua Strategie Națională de Apărare apar domenii ca educație, cultură, sănătate sau mediu.” Știrbește acest document din puterile Guvernului?

MRU este prezent într-o trimitere pe prima pagină, sus: “Revanșa lui Mihai Răzvan Ungureanu”. Subiecul Ghiță are o trimitere mai mică, în josul paginii, cu un titlu asemănător cu cel din România liberă: “Încolțit de procurori, Sebastian Ghiță încearcă un șantaj la servicii”.

Evenimentul zilei deschide cu MRU: “Liberalii care l-au trântit din scaunul de premier, îl vor acum pe MRU șef la SIE. Nominalizarea lui, făcută de președintele Iohanni și susținută de PNL, UNPR și UDMR ar putea schimba majoritatea parlamentară în defavoarea PSD”. Subiectul Ghiță nu este pe prima pagină din EVZ. Cazul este tratat pe larg pe pagina a doua a ziarului: DNA îl acuză pe Sebastian Ghiță că a inițiat acțiunea “tigaia electorală”.

Jurnalul Național prezintă “Noul tablou fiscal al României. Ce impozite și taxe se modifică din 2016”.

Cele două tabloide au aceeși deschidere. “Antonia a semnat divorțul, dar mai așteaptă nunta”. Click: “Antonia și soțul italian, la divorț după doi ani de scandaluri”.

GALERIE FOTO. Prima pagină a ziarelor de azi, cu sprijinul companiei Media Image:

  • Adevarul-25-06-2015
  • Click-25-06-2015
  • EvenimentulZilei-25-06-2015
  • GazetaSporturilor-25-06-2015
  • JurnalulNational-25-06-2015
  • Libertatea-25-06-2015
  • National-25-06-2015
  • RomaniaLibera-25-06-2015

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu