Skip to main content

Știrile Pro TV se aud altfel: postul a renunțat la trei voice-overi care asigurau vocile materialelor

 
Știrile Pro TV se aud altfel: postul a renunțat la trei voice-overi care asigurau vocile materialelor
Pro TV

EXCLUSIV. Pro TV a renunțat la câteva dintre vocile din spatele materialelor de la programele de știri ale stației.

Publicitate

Din informațiile Paginademedia.ro, trei dintre voice-overi nu mai pun voci pe Știrile Pro TV. Este vorba de Carmen Safta, de Lucian Cambeșteanu și de Mihai Livadaru.

Postul de televiziune a păstrat două voci pentru știri: Dan Daniel și Liviu Cândea, care asigură principalul jurnal al Pro TV, știrile de la ora 19.00.

Cine pune vocile acum?

După renunțarea la voice-overii știrilor, sarcina punerii vocilor pe materialele de la știri le revine reporterilor și prezentatorilor TV. De altfel, de câteva zile, vocile acestora se pot auzi pe știrile Pro TV.

Cum au explicat mutarea oficialii Pro TV?

Contactați de Paginademedia.ro, reprezentanții Pro TV au declarat că "reporterii Știrilor PRO TV, cei care semnează reportajul și cunosc cel mai bine subiectul prezentat, vor aduce un plus materialelor și prin vocile lor care vor fi în spatele știrilor"

Lucia Antal, Director Marketing Pro TV, pentru Paginademedia.ro:

"Știrile Pro TV conduc detașat în topul preferințelor telespectatorilor, datorită standardelor ridicate de etică și jurnalism și profesionalismului echipei.

Începând cu această săptămână, reporterii Știrilor Pro TV, cei care semnează reportajul și cunosc cel mai bine subiectul prezentat, vor aduce un plus materialelor și prin vocile lor care vor fi în spatele știrilor."

Voice-over vom folosi în continuare în alte emisiuni, atât din grila actuală, cât și în proiecte viitoare."

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

 • A cui este vocea disperatului de la stirile de ora 19 ? Zici ca a venit Apocalipsa ! Si de fapt a nascut gaina ....Cand il aud schimb programul .
 • Cretini cei care au luat hotararea! In ultimele 2 luni abia am putut sa ma mai uit la cate o stire, credeam ca au intrat in vacanta cei care puneau vocile. Reporterii (foarte buni in meseria lor de reporteri/corespondenti) care pun acum vocile, parca sunt niste copii care rostesc poezii la gradinita, au intonatie aiurea, pauze intre unele cuvinte cand nu trebuie...! Se aud reportajele chiar mai naspa decat la antene!
 • A citiiit si Dedu, cum sa nu.
  Pacat insa ca au angajat si un VO care citeste ca la gradi. Nici pe national n-ar fi fost acceptat, nu stiu prin ce miracol a ajuns la pro.
 • intr-adevar am observat ca aveti dreptate. toata lumea citeste stiri. dar care e problema? :)) sunt foarte ok din cele 15 minute pe care le-am vazut ieri.
 • bai e adevarat? nu cred, ca e mega ilegal. Obae, verifica informatia asta. ti s-a dat o super exclusivitate. asta da stire. ridic-o separat. ba ati innebunit????
 • Toti cei de la Pro suna profi. Stirile aveau, insa, o culoare cu voice over. Au fost modele pentru mine vocile protv-ului. Cu siguranta vor gasi suplimentar de lucru. Bine ca au ramas cei doi.Cu tot respectul, nici dl. Dedu, nici talentatele voci feminine nu ar fi facut casa buna cu Esca.Toti au portia lor de celebritate. Pe Andreea cu siguranta nu o vom auzi din off, ar fi prea de tot!
 • Protv se aude altfel ? În ProTV, după sticlă , se petrec evenimente groaznice!!!!
  Vă scriu pentru prima dată și sper să-mi înțelegeți frustrare, această săptămână a fost poate cea mai neagră săptămână pentru angajații ProTV, mai exact pentru angajatele care au devenit mămici sau vor deveni mămici.
  O domnișoară pe numele ei DAVIA ARGEȘEANU ( un guru al HR din Romania ) împreună cu șefa știrilor GABRIELA POPESCU ( un guru al ȘTIRILOR din Romania) au răspuns prompt cerinței de-a eficientiza costurile la dep. știri , domnișoara Davia a venit cu soluția iar doamna Gabriela cu lista. (...nu, nu este lista lui schindler ) .

  Ce s-a întâmplat sună cam așa : femeile angajate care se aflau în concediu prenatal și postnatal au fost chemate individual la o întâlnire cu doamnele de mai sus , prin care li s-a cerut să accepte două salarii și să își dea demisia de comun acord...

  Oameni buni , suntem în anul 2015 și vorbim de televiziunea no1 din Romania ...

  Orice alt comentariu nu își mai are rostul

  " ești gravidă ?! ... "
  Davia Argesanu - ‎Managing Partner EPIC Business Human Strategy
 • a citit si Dedu?? :)) pai nu spunea cineva mai sus, citez: ""cu siguranta pe Dedu nu il vei auzi facand voce pentru ca nu e reporter""...:)) hai ca devine amuzant ..
 • Chiar in aceasta dimineata l-am recunoscut ca voice over pe Mihai Dedu, dar si pe Andreea. Ieri, Leonte, Amalia, in weekend Andoni si Enache. Sunt ok vocile, dureaza pana te obisnuiesti.
  Sper doar sa o pastreze pe fata cu voce dulce, era si la stiri la ProFM, parca Nicoleta o chema.

Trimite un comentariu