Skip to main content

Ştirile Pro TV se aud altfel: postul a renunţat la trei voice-overi care asigurau vocile materialelor

 
Pro TV
Pro TV

EXCLUSIV. Pro TV a renunţat la câteva dintre vocile din spatele materialelor de la programele de ştiri ale staţiei.

Publicitate

Din informaţiile Paginademedia.ro, trei dintre voice-overi nu mai pun voci pe Ştirile Pro TV. Este vorba de Carmen Safta, de Lucian Cambeşteanu şi de Mihai Livadaru.

Postul de televiziune a păstrat două voci pentru ştiri: Dan Daniel şi Liviu Cândea, care asigură principalul jurnal al Pro TV, ştirile de la ora 19.00.

Cine pune vocile acum?

După renunţarea la voice-overii ştirilor, sarcina punerii vocilor pe materialele de la ştiri le revine reporterilor şi prezentatorilor TV. De altfel, de câteva zile, vocile acestora se pot auzi pe ştirile Pro TV.

Cum au explicat mutarea oficialii Pro TV?

Contactaţi de Paginademedia.ro, reprezentanţii Pro TV au declarat că "reporterii Ştirilor PRO TV, cei care semnează reportajul şi cunosc cel mai bine subiectul prezentat, vor aduce un plus materialelor şi prin vocile lor care vor fi în spatele ştirilor"

Lucia Antal, Director Marketing Pro TV, pentru Paginademedia.ro:

"Ştirile Pro TV conduc detaşat în topul preferinţelor telespectatorilor, datorită standardelor ridicate de etică şi jurnalism şi profesionalismului echipei.

Începând cu această săptămână, reporterii Ştirilor Pro TV, cei care semnează reportajul şi cunosc cel mai bine subiectul prezentat, vor aduce un plus materialelor şi prin vocile lor care vor fi în spatele ştirilor."

Voice-over vom folosi în continuare în alte emisiuni, atât din grila actuală, cât şi în proiecte viitoare."

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Kgula Kgula
    Cum a zis si Over situatia e nasoala si ma tem ca Proul deja e in picaj. In spatele audientelor sunt oameni care muncesc pe branci si cand ei sunt tinuti intr-un stres continuu si ma refer la datul afara si munca pana la epuizare, mai e un pas sa se naruie ceea ce a fost ProTv. Echipa ProTv.
  • pe bune???? pe bune????
    Draga Lucian, Oana Andoni se aude pe post. Si ceilalti prezentatori.mai putin esca. deocamdata. aaa..am inteles esti unul dintre cei care au decis ca vocile sa plece. Vezi ca te vad..ce faci? de ce te uiti peste umar? :))
  • Lucian Lucian
    Reporter nu inseamna prezentatorul stirilor, asa ca putin probabil sa o auziti pe Esca sau pe Oana Andoni pe vreun reportaj. Vad ca pe aici se invart tot felul de experti in materie de televiziune. Voice over-ul este, de obicei, cel care nu se vede intr-un reportaj sau o stire. De exemplu la Ferma Vedetelor, voice over era Florin Busuioc. In afara de ziua cand a fost adus in ferma, l-ati vazut voi la ochi in show-ul respectiv? Bebe Cotimanis (voice-over-ul ProTV, alaturi de Valentin Teodosiu) abia de anul asta a intrat in rol de jurat la Romanii au Talent. Ce vreau sa spun e ca niciodata un voice-over nu va avea si rol de prezentator in cadrul vreunui program. Pacat ca nu mai sunt acei oameni pe acele posturi, pentru ca intotdeauna mi-au placut cei care au avut rol de voice over la Stirile ProTV.
  • ziDzi ziDzi
    pacat era mult mai ok cu Voice-over de pana acuma , sa bagi voice-over pe Diana Enache , Leonte e prea mult ne invatasem cu acele voice-over , Observatoru abia asteapta sa faca o mutare gresita Pro tv , se va vedea in audiente
  • OVER OVER
    Mesajul departamentului PR este uluitor, dar deloc surprinzator.Vocile care se aud sunt ale prezentatorilor. Deci...clar ei stiu cel mai bine despre ce este vorba in stiri. :)) Oana Andoni vine mai devreme ca sa citeasca despre morti si incendii. Cand urmeaza si Esca??? . Pentru ca Amalia Enache, Cristian Leonte, Diana Enache....deja au trecut prin cabina de voce. NIci la Primatv nu s-a auzit asa ceva. :))
    Explicatia care li s-a dat vocilor a fost ca CME nu are voice overi nicaieri in Europa. hahaha.
    Treaba e urmatoarea: la Protv se dau in fiecare saptamana, mai nou zi ,2, 3 oameni, ca sa nu faca valuri in presa. Concedierile sunt facute de oameni care se tem pentru scaunul lor...pentru ca unii au de asemenea joburi care nu se regasesc in nomenclatorul CME.
    Iar cea mai socanta decizie este incercarea de incheiere ämiabila"a contractelor unor repeortere insarcinate sau aflate in concediu postnatal. Deci...despre ce vorbim?

Trimite un comentariu

sus