Skip to main content

VIDEO. Trei campanii româneşti, premiate la cel mai puternic festival de publicitate: Antena 1, Vodafone şi o campanie amendată la noi pentru „conţinut misogin”

 
camanie centura siguranta
camanie centura siguranta

Trei agenţii româneşti au fost premiate la cel mai puternic festival de publicitate care se desfăşoară zilele acestea la Cannes.

Publicitate

Campania „Donează Roşu pentru România" ce poartă semnătura agenţiei Geometry Global pentru Observatorul Antenei 1 a fost recompensată cu argint la categoria Promo&Activation. Şi o campanie Vodafone, „Bunici de duminică”, realizată de McCann a primit bronz.

Tot bronz a luat şi o campanie de educare a şoferilor care nu poartă centură de siguranţă. #seatbeltb00bing, campanie realizată de Publicis a fost sancţionată recent de Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării pentru aceasta campanie, pentru „conţinut misogin", după cum paginademedia.ro a scris AICI.

Donează Roşu pentru România

”Donează roşu pentru România” sau ”The RBG News” este campania de mobilizare socială lansată de Geometry Global Bucharest împreună cu Observatorul Antenei 1. Scopul: să determine românii să doneze sânge.

https://youtu.be/6GKO-vu4p5U

Bunici de duminică

SUNDAY GRANNIES - MCCANN BUCHAREST CASE STUDY from McCann Bucharest on Vimeo.

#seatbeltb00bing

Seatbeltb00bing - Case Video from Publicis Bucharest on Vimeo.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus