Skip to main content

Visuri la cheie va avea un sezon nou în toamnă. Încep filmările

 
Visuri la cheie va avea un sezon nou în toamnă. Încep filmările
Echipa Visuri la Cheie

Încep filmările la cel de-al doilea sezon ”Visuri la cheie”, de pe PRO TV, emisiunea care își propune să amenajeze casele unor familii cu probleme financiare. Gazda emisiunii rămâne actorul Dragoș Bucur.

Anunțul a fost făcut de Adela Pârvu, membră a echipei emisiunii, pe blogul ei.

Adela Pârvu spune că, în sezonul acesta, pe lângă amenajarea casei, echipa ”Visuri la cheie” se va ocupa și de spațiile apropiate, precum grădina. Arhitectul peisagist român, Dragoș Isăcescu s-a oferit voluntar pentru a ajuta cu amenajarea grădinii. De asemenea, el a găsit firme care să doneze rulouri de gazon, plante, arbori și arbuști, dar și mici construcții din lemn pentru grădină.

Sponsorii emisiunii rămân Dedeman, Mobila Casa Rusu și eMag.

Publicitate

Primul sezon a fost difuzat în toamna anului trecut și a avut șapte ediții.

Visuri la cheie a avut prima ediție pe 29 octombrie, anul trecut. Media de audiență a debutului, într-o zi de miercuri: peste două milioane de telespectatori pe minut, dintre care peste un milion de la orașe și 700.000 de telespectatori din segmentul comercial 18-49 de ani.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • D-nul Dragos am trimis si eu un mesaj si credeam ca va rasari si pe strada mea soarele .Dar m-am inselat cei saraci ca mine n-au dreptul sa viseze.Am primit prea multe lovituri in viata si e prea mult pt mine sa-mi doresc sa am si eu un pat mai bun si cat de cat putin mai bine de cat am poate cine stie in viitorul apropia t Dar cu toate ca nu ma numar printre cei norocosi sunt impresionata cat bine ati facut intr-un timp atat de scurt Dumnezeu sa va rasplateasca inzecit
  • V-a cam dat clasa Nea Marin, de ceva vreme.
    Asta pentru ca v-au prins decoperiti, dupa cele doua megashowuri care v-au irosit resursele. Nu ati avut nimic ca sa acoperiti esecurile lui Constantin...
    Acum sper sa filmati mai multe episoade...

Trimite un comentariu