Skip to main content

TURCI CONTRA TURCI. Antena 1 lansează astăzi serialul turcesc Prizoniera dragostei. Kanal D are Dila pe interval

 
prizoniera dragostei
prizoniera dragostei

Trei zile de serial turcesc la Antena 1. Postul din Băneasa difuzează de luni până miercuri, de la ora 20.30, serialul turcesc Prizoniera dragostei, o producţie 2015. Producţia are o distribuţie din care fac parte Tolgahan Sayisman şi Amine Gülşe, Miss Turcia în 2014. Dacă Tolgahan Sayisman joaca în filme si seriale înca din 2006, pentru Amine Gülşe rolul din “Prizoniera dragostei” este rolul său de debut.

Publicitate

După această mutare, trei zile pe săptămână telespectatorii vor avea seriale turceşti atât pe Antena 1, cât şi pe Kanal D (cel care a dat trendul producţiilor turceşti).

SCENARIU. Serialul “Prizoniera dragostei”, spune o poveste de iubire uluitoare în calea căreia par să se aşeze toate piedicile posibile. Yiğit Kozan (Tolgahan Sayisman), personajul principal masculin, este un om de afaceri de succes, născut într-o familie foarte săracă şi care, între timp, a construit un adevărat imperiu financiar. A rămas orfan (mama lui a fost ucisă de propriul sau tată), iar această tragedie l-a marcat definitiv. Acceptă o căsătorie de convenienţă, într-o conjunctură care ţine exclusiv de presiunile familiei. Din această căsătorie rezultă un fiu, Mert, pe care îl iubeşte foarte mult, dar căruia nu reuşeşte întotdeauna să-i arate acest lucru. Pentru el, căsătoria e un parteneriat, atât şi nimic mai mult, însă soţia lui, Iclal, este foarte îndrăgostită de el. Un accident cumplit le va marca vieţile amânduroara.


Pe de altă parte, Nur, (Amine Gulse) care şi-a pierdut şi ea mama, trăieşte o viaţă liniştită şi fericită alături de tatăl ei, până într-o zi, când el se îmbolnăveşte, iar Nur rămâne în familia unei mătuşi. La un moment dat, Yigit şi Nur se întâlnesc, iar între ei se naşte o mare dragoste. Doar că iubirea lor are toate datele pentru a fi una imposibilă. Ce piedici şi ce greutăţi se ivesc în calea iubirii lor, telespectatorii pot vedea începând de luni, 27 iulie, la Antena 1.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ștefan ștefan
    Abdurehab aici ai mare dreptate.
  • Sorin Sorin
    Telenovela, Telemundo, Televisa, serial turcesc... Tot acceasi mancare de peste.
  • Valentina Valentina
    pe prima tv era o telenovela nu serial turcesc :))
  • Sorin Sorin
    Chiar sunt curios sa vad ce se intampla... Serialul turcesc de pe Prima TV a fost scos din grila, deoarece avea audiente slabe. Oare, la fel si pentru Antena 1 ?
  • marian marian
    Sa si bage amandoua turcismele UNDEVA .LAS FIERBINTI este cel mai TARE, Cand a bagat pro tv a fost scandal mare acum sa vedem la Felix cum va fi,
  • abdu rehab abdu rehab
    Indiferent cine castiga, toata Lumea pierde. si ca de obicei, antena COPIAZA mai pe toata Lumea, mai intai PROTV, acum kanal d, antena nu are nici un pic de Originalitate.

Trimite un comentariu

sus