Skip to main content

Augusta Lazarov va ocupa funcţia de Talent Relationship Manager la Antena Group

 
augusta-lazarov
augusta-lazarov

Sursa foto: Click
Sursa foto: Click

Publicitate

UPDATE. Adjunctul Augustei Lazarov în noua poziţie este Sofia Sunda. Ea lucrează în Antena 1 de zece ani şi a fost redactor coordonator la mai multe emisiuni, în ultima perioadă la Te cunosc de undeva.

Antena Group anunţă numirea Augustei Lazarov în postul de Talent Relationship Manager al Antenei Group, începând cu data de 3 iulie 2015, în locul lui Marcel Radu.

Augusta Lazarov va deţine în continuare şi funcţia de Head of Entertainment al televiziunilor aflate sub umbrela Antena Group (Antena 1, Antena Stars, Euforia, ZU TV), poziţie pe care o ocupă din februarie 2010, anunţă compania de media.

“Sunt onorată că am fost numită în această funcţie, mai ales că este vorba de o responsabilitate mare, aceea de a prelua cea mai importantă echipă de vedete pe care a deţinut-o vreodată un grup de televiziuni din România. Avem proiecte noi pentru toamnă, vom dezvolta această strategie de a deveni cel mai important furnizor de show-uri de divertisment din România, ceea ce presupune, desigur, o colaborare strânsă cu cele mai importante vedete ale momentului. Oamenii, fie că este vorba de cei care apar pe sticlă sau de cei din spatele camerelor de luat vederi, sunt cel mai important atu al nostru”, a declarat Augusta Lazarov.

Aceasta a început colaborarea cu Antena 1 în 2002, cu emisiunea Babilonia şi, în prezent, este directorul de program al mai multor show-uri difuzate de Antena 1, între care şi “Te cunosc de undeva”.

Marcel Radu, cel care a deţinut până de curând funcţia de Talent Manager, a ales să se dedice altor proiecte, independent de Antena Group.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • marian marian
    Mi se rupe mie de aceasta madam cu talent la ....

Trimite un comentariu

sus