Skip to main content

CNA a aprobat prelungirea mai multor licențe Pro FM și Info Pro. Prelipceanu: „Din toamnă va fi Digi FM”

 
CNA a aprobat prelungirea mai multor licențe Pro FM și Info Pro. Prelipceanu: „Din toamnă va fi Digi FM”
91640906.jpg

Consiliul Național al Audiovizualului a aprobat în ședința de astăzi prelungirea cu încă nouă ani a mai multor licențe Pro FM din Focșani și Râmnicu Vâlcea și Info Pro (viitorul Digi FM) din Băneasa-Dobrogea Sud, Craiova, Timişoara, Reşiţa, Braşov și Novaci.

Rețeaua Digi FM (fostul Info Pro) redifuzează în proporție de peste 60% postul Pro FM. Prezent în ședința de astăzi a forului audiovizual, Cosmin Prelipceanu, manager de proiect al Digi FM, a declarat că din toamnă postul Digi FM va fi relansat cu conținut propriu așa cum RCS&RDS și-a luat angajamentul la începutul acestui an. „Suntem în grafic. Ne respectăm promisiunea. Din toamnă va fi Digi FM.”, a spus Prelipceanu.

Publicitate

În ședința de astăzi cu reprezentanții CNA, a fost prezentă și Adina Goriță, directorul Digi FM, și Marius Dobre, responsabil editorial al Pro FM. Dobre le-a spus membrilor CNA că după separarea celor două rețele, Pro FM va avea un conținut total diferit față de Digi FM.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • acest Marius Dobre era specialistul dezastrelor. a ingropat, pe rand, info pro, music fm si dance fm si a luat decizii dezastruoase in ceea ce priveste pro fm-ul, imitand obsesiv radio zu. va veti distra cu mailurile sale in care se cearta cu gramatica, dar aveti mare grija la viziunea lui tabloidizata si limitata. nu e nici pe departe un profesionist demn de digi fm.
  • In fiecare noapte intre 1 si 6 dimineata pe reteaua profm este un playlist pe reteaia infopro este alt playlist . Asta inteleg ei prin program diferit

Trimite un comentariu