Skip to main content

Codruț Kegheș, Dezbrăcatu': "Mi-a fost dor de casă. A fost gând la gând cu bucurie"

 
Codruț Kegheș, Dezbrăcatu': "Mi-a fost dor de casă. A fost gând la gând cu bucurie"
dezbracatu

A fost "gând la gând cu bucurie" a declarat pentru Paginademedia.ro Codruț Kegheș - Dezbrăcatu', despre întoarcerea la Cronica Cârcotașilor.

Publicitate

"Mi-a fost dor de casă", spune el despre motivele revenirii, fără a intra în detalii. Kegheș a fost, până acum, în echipa lui Mihai Găinușă, și în proiectul derulat anul trecut pe TV, și în matinalul de la Radio 21. Legat de radio, Kegheș nu a luat încă o decizie.

Cum a ajuns să discute întoarcerea la Cronică? "L-am sunat eu (pe Șerban Huidu n. red) să-l întreb ce mai face", a spus Kegheș.

Codruț Kegheș, pentru Paginademedia.ro:

Paginademedia.ro: Care a fost motivul pentru care te reintorci la Cronica. Ce te-a convins?
Codruț Kegheș: Mi-a fost dor de casa. Personajul meu, Dezbracatu, este un personaj pe care il iubesc si care trebuia sa existe in Cronica. M-a convins faptul că m-au sunat mulți din echipă, în acest an. Am rămas prieten cu ei și mi-au promis că mă așteaptă.

Revii in calitate de Carcotas, la prezentare? Alaturi de cine?
Voi fi prezent in emisiune, va las sa descoperiti din toamna in ce masura.

Te-ai intors tu sau te-au chemat ei. De fapt el, Serban Huidu?
L-am sunat eu, să-l întreb ce mai face. Apoi ne-am întâlnit de câteva ori și am ajuns la concluzia că și mie mi-e dor de Dezbrăcatu și Cronicii îi e dor de mine. Gand la gand cu bucurie!

Ce s-a schimbat fata de momentul in care ai decis sa pleci de la Cronica?
Nu s-a schimbat nimic. Ceasul meu s-a oprit in 2014 si a repornit acum.
Ma simt exact ca acum un an. Abia astept sa incep!

Ce se intampla cu prezenta ta pe radio? Ramai in echipa de la 21 sau te auzim in alta parte?
Deocamdata e vacanta! Mai vedem pina la toamna.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Cris, asta ar fi cea mai buna veste. Si mie imi este dor de baieti, dar Orlando este cel care reusea sa faca ascultatorii sa rada prin personajele interpretate fabulos, catecele si povestirile lui din carrefour,din apartamentul cu scara interioara... oare exista sanse sa ii auzim din toamna?
    Poate conducerea Radio 21 intelege ca echipa din acest an nu a fost buna de nimic.
    VREM 4LA INAPOI!!!!!!!
  • Sper ca in toamna sa ascult la Radio 21 , vechea formula cea cu Dinculescu , Andi si Orlando care este genieal pe partea de cantece, personaje si farse.
  • Cred ca, din toamna, nici Găinușă nu va mai rămîne la 21...Kegheș ăsta s-a prins pe mișcare...și acum fiecare pe unde poate...Găinușă va încerca să se afirme, probabil, la noul Digi Info (Pro).
  • Sper din tot sufletul sa plece de pe radio sau macar sa schimb personajele , e greu sa te trezesti dimineata la 7 cu Donmul Jurc care jeleste la radio . :D

Trimite un comentariu