Skip to main content

Codruț Kegheș redevine Dezbrăcatu și se întoarce la Cronica Cârcotașilor

 
Codruț Kegheș redevine Dezbrăcatu și se întoarce la Cronica Cârcotașilor
dezbracatu

Codruț Khegeș (Dezbrăcatu) va reveni din toamnă la Cronica Cârcotașilor la un an de la ruptura echipei emisiunii, când acesta a plecat alături de Mihai Găinușă. Anunțul revenirii a fost făcut de către Silviu Iliuță, regizorul emisiunii, pe blogul său cronicipebune.ro.

Publicitate

„A fost plecat în ultimul an. Pe de alta parte, e “ușor plecat” de când îl știu. Cici, bine ai revenit acasa! (...) Cici, pentru noi, Dezbrăcatu, pentru dumneavoastră, revine la Cronica Carcotașilor. Din toamnă, la Prima TV”, a anunțat Iliuță pe blog.

Totodată Khegeș își va relua și numele Dezbrăcatu, pe care în ultimul an nu l-a mai putut folosi întrucât porecla este o marcă înregistrată care îi aparține lui Șerban Huidu.

Reamintim că în urmă cu un an Mihai Găinușă s-a despărțit de Cronica Cârcotașilor după 14 ani. Alături de el au plecat Codruț Kegheș și Octavian Păscuț (Mistrețu).

Motivul plecării. „Am primit un SMS de la Șerban, în care ne spunea să ne gândim bine, că ori Cronica va continua la altă televiziune, ori va deveni istorie. Ne-a spus și că fiecare din noi, peste vară, ar trebui să-și caute de lucru. Eu am decis să nu mai fac parte din Cronică”, a declarat atunci Mihai Găinușă într-un interviu pentru paginademedia.ro.

Toamna trecută, Găinușă și Kegheș au lansat la Prima TV o nouă emisiune de divertisment, Cusurgii, însă a avut doar un sezon. Cei doi au rămas doar cu emisiunea de la Radio 21, care în timp a fost transformată din Cusurgiii în Gașca lui Găinușă.

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • abea il astept, sa se intoarca la emisiunea mea de suflet, nu trebuia sa plece niciunul! toti sunt foarte buni in cronica circotasilor. Poate se intoarce si mistretul ca tare mult ma facea sa rid.
  • Sa se intoarca si Gainusa. Cei noi sunt de tot rasul, citesc de pe promter si nu fac glume bune, glume fortate..
  • din toamna si gainusa se va rupe de el si se va intoarce la prima. intelegerea e deja facuta, dar o anunta pe etape ca sa-si faca niste publicitate extra. gainusa va fi anuntat in a doua parte a lunii august.
  • Încă unul care este dependent de Huidu si, mai ales, de (re)numele creat de acesta...
    Parca vad ca, din toamna, Khegeș se va rupe de Găinușă.

Trimite un comentariu