Skip to main content

Codruţ Kegheş redevine Dezbrăcatu şi se întoarce la Cronica Cârcotaşilor

 
dezbracatu
dezbracatu

Codruţ Khegeş (Dezbrăcatu) va reveni din toamnă la Cronica Cârcotaşilor la un an de la ruptura echipei emisiunii, când acesta a plecat alături de Mihai Găinuşă. Anunţul revenirii a fost făcut de către Silviu Iliuţă, regizorul emisiunii, pe blogul său cronicipebune.ro.

Publicitate

„A fost plecat în ultimul an. Pe de alta parte, e “uşor plecat” de când îl ştiu. Cici, bine ai revenit acasa! (...) Cici, pentru noi, Dezbrăcatu, pentru dumneavoastră, revine la Cronica Carcotaşilor. Din toamnă, la Prima TV”, a anunţat Iliuţă pe blog.

Totodată Khegeş îşi va relua şi numele Dezbrăcatu, pe care în ultimul an nu l-a mai putut folosi întrucât porecla este o marcă înregistrată care îi aparţine lui Şerban Huidu.

Reamintim că în urmă cu un an Mihai Găinuşă s-a despărţit de Cronica Cârcotaşilor după 14 ani. Alături de el au plecat Codruţ Kegheş şi Octavian Păscuţ (Mistreţu).

Motivul plecării. „Am primit un SMS de la Şerban, în care ne spunea să ne gândim bine, că ori Cronica va continua la altă televiziune, ori va deveni istorie. Ne-a spus şi că fiecare din noi, peste vară, ar trebui să-şi caute de lucru. Eu am decis să nu mai fac parte din Cronică”, a declarat atunci Mihai Găinuşă într-un interviu pentru paginademedia.ro.

Toamna trecută, Găinuşă şi Kegheş au lansat la Prima TV o nouă emisiune de divertisment, Cusurgii, însă a avut doar un sezon. Cei doi au rămas doar cu emisiunea de la Radio 21, care în timp a fost transformată din Cusurgiii în Gaşca lui Găinuşă.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mariana mariana
    abea il astept, sa se intoarca la emisiunea mea de suflet, nu trebuia sa plece niciunul! toti sunt foarte buni in cronica circotasilor. Poate se intoarce si mistretul ca tare mult ma facea sa rid.
  • Cristian Cristian
    S-au împăcat!
  • Iulian Iulian
    Sa se intoarca si Gainusa. Cei noi sunt de tot rasul, citesc de pe promter si nu fac glume bune, glume fortate..
  • dariu dariu
    din toamna si gainusa se va rupe de el si se va intoarce la prima. intelegerea e deja facuta, dar o anunta pe etape ca sa-si faca niste publicitate extra. gainusa va fi anuntat in a doua parte a lunii august.
  • geo geo
    Încă unul care este dependent de Huidu si, mai ales, de (re)numele creat de acesta...
    Parca vad ca, din toamna, Khegeș se va rupe de Găinușă.

Trimite un comentariu

sus