Skip to main content

După Pro TV, şi Antena 1 testează schimbarea prime-time-ului. Filmele şi emisiunile de forţă, mutate de la 21.30. Bendeac, pus la bătaie cu Las Fierbinţi

 
mihai bendeac
mihai bendeac

Antena 1 face schimbări în strategia de programare. Postul de televiziune adoptă, cel puţin zilele acestea, stilul de programare al Pro TV în prime-time: program de o oră de la 20.30 la 21.30, urmat apoi de filmul serii sau emisiune de divertisment.

Publicitate

Astfel, Antena 1 îl scoate din nou pe Bendeac din arhivă. Postul a programat astăzi şi mâine reluări ale emisiunii de divertisment În puii mei pe intervalul 20.30 - 21.30, la bătaie cu serialul Las Fierbinţi (tot reluări) de pe Pro TV.

Schimbările încep de astăzi, iar emisiunea lui Bendeac va „cânta” în deschiderea emisiunii de divertisment Te pui cu blondele?, a lui Dan Negru. Lucrurile vor sta la fel şi mâine, când Antena 1 a programat În pui mei de la 20.30 şi comedia cu Silvester Stallone, Stai că trage mama, dela 21.30.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Danny Danny
    Mie nu-mi place chestia asta. Cel putin la PRO ma uitam si eu la serialele de la ora 23, acum le-a mutat la miezul noptii si eu nu le mai pot urmari, fiindca trebuie sa ma trezesc de dimineata sa plec la lucru. N-au mai dat Las Fierbinti, de ce il tot reiau?
    Iar Antena se ia dupa ei, de ce nu pastreaza modelul vechi sau asta e doar pe timp de vara? Intr-o seara am prins "In puii mei". Chiar era necesar sa mai dea asemenea emisiuni, e vreun gen de umor cu care sa se laude?
  • Cata Cata
    Nu o sa ia sfarsit prea curand fiindca au cele mai bune programe si cei mai buni strategi , Antena , Kanal D , Prima doar ii copiaza , si cand reusesc , Pro Tv vine cu ceva nou si tot asa !
  • Iulian Iulian
    Cu 1,5 rating? Asta-i spulberare? Pai tot PROTV este pe 1 si la orele acelea, apoi urmeaza Antena1/Kanal D, ca tu te uiti la WowBiz si ei anunta ca sunt lideri, e alta treaba. Si Capatos la fel anunta.. Dar tot PRO este lider.
  • Florin Florin
    foarte bine face. trebuie sa se comporte ca un competitor adevarat.
  • george george
    protv-ul ar trebui sa scoata de la naftalina vacanta mare de la inceputurile protv-ului
  • Alin Radulescu Alin Radulescu
    Dragii mei, de fapt, aceasta schimbare este facuta rapid, pe genunchi. Antena 1 vrea sa-i ofere cat mai putin timp de emisie Show-ului Pacatos, pentru ca WOWbiz de pe Kanal D il spulbera. Nu e nici vorba de vreo strategie! E disperare!
  • Expertul, Expertul,
    Daca ne uitam pe audiente avem raspunsul de ce antenistii copiaza structura Prime Time-ului de la ProTV. Las Fierbinti difuzat joi, 18 iunie, a obtinut 10.4 rating si 29.9% market share VS filmul de pe antenuta 1 3.5 rating si 10.2% market share, pe targetul comercial http://www.protv.ro//stiri/studentele-venite-la-practica-in-fierbinti-au-fost-urmarite-de-intreaga-tara-pro-tv-lider-de-audienta.html
  • Iulian Iulian
    Este clar ca PROTV "dicteaza moda in TELEVIZIUNE"

    Va lua vreodata sfarsit succesul acestui post? Eu zic ca nu!
  • Expertul, Expertul,
    @zicsi eu, Ai dreptate! ProTV sterge pe jos cu antena 1 pe intervalul Las Fierbinti! Las Fierbinti difuzat miercuri, 17 iunie, de la 20.30 la 21.30, a obtinut 9.8 rating si 27% market share VS debutul te pui cu blondele 3.3 rating si 9.2% market share, pe targetul comercial. http://www.protv.ro/stiri/comisarul-si-fondurile-europene-au-starnit-hohote-de-ras-las-fierbinti-lider-de-audienta.html Redifuzarea Las Fierbinti spulbera si Poftiti pe la noi, show care in vara lui 2014, a fost lider de audienta detasat.
  • geo geo
    Cred ca il vor difuza pe Bendeac pe post de ”umplutura” ani buni de-acum înainte...
  • zicsieu zicsieu
    Ar fi interesant de vazut care este situatia audientelor in prime time. Acesta schimbare (impropriu spus"schimbare" din moment ce copiaza structura pro)-prin graba si modalitate de implementare- denota disperare si amatorism, iar singura explicatie logica ar fi ca pro sterge cu ei pe jos in audiente pe durata las Fierbinti si chiar dupa..
    Mare trebuie sa fie disperarea daca-si fac un seppuku ( in planul comunicarii/imaginii) readucandu-l pe sticla pe bendeac,cel caruia ii cer jdemii de euro despagubiri. ar trebui sa-i spuna cineva Camelute si lui sorinel ca -cel putin pana castiga procesul cu Bendeac-inca traieste si-l pot folosi pe Doru Octavian Dumitru:))

Trimite un comentariu

sus