Skip to main content

Licenţa Antena Internaţional, prelungită de CNA cu încă nouă ani. Postul condus de Radu Tudor are preluări de la Antena 1, Antena 3 şi Antena Stars

 
Radu Tudor
Radu Tudor

Consiliul Naţional al Audiovizualului a aprobat prelungirea licenţei postului Antena Internaţional pe o perioadă de încă nouă ani. Totodată, Consiliul a aprobat şi modificarea grilei de programe, urmând să introducă, pentru prima dată şi publicitate.

Publicitate

Antena Internaţional, televiziune operată de Antena Group, are zonă de difuzare Statele Unite, Canada şi ţările din Europa. Postul redifuzează sau preia programe ale posturilor Antena 1, Antena 3 şi Antena Stars.

Radu Tudor, director general al postului – „Antena Internaţional este destinat şi se adresează în primul rând românilor din diaspora, celor care vor să combine într-un post TV emisiuni informative şi de divertisment. Cu menţiunea că Antena Internaţional nu preia acele emisiuni de divertisment care au un conţinut mai dur, mai hard, cum sunt cele care intră de obicei în dezbaterile CNA şi mă refer aici la Acces Direct sau la altele”.

„Proporţia cea mai mare este a postului Antena Stars care are abordări mai soft. Solicităm pentru prima dată de la existenţa acestui post şi un foarte bun procent de publicitate.”, a mai spus Radu Tudor.

Întrebat cine este concurenţa Antenei Internaţional, Radu Tudor a spus că în principal este Pro TV Internaţional şi apoi TVR Internaţional. „Pro TV e cu accent mai mare pe zona de fun, ei au şi o zonă de dedicaţii. Ei favorizează mai mult comercialul. TVR international este şi nu este un concurent pentru că acolo sunt multe critici în legătură cu conţinutul”, a explicat Radu Tudor.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ventiris Ventiris
    Foarte bine! Pluralitate de opinii = democrație!

Trimite un comentariu

sus