Skip to main content

LICITAŢIE. Radioul public a alocat peste 210.000 de euro pentru a cumpara 15 autoturisme de transport persoane

 
Radio România
Radio România

Societatea Romana de Radiodifuziune (SRR) vrea sa cumpere 15 autoturisme de transport persoane, contract cu o valoare estimata cu TVA de 930.000 de lei (peste 210.000 euro), care va fi finantat din fonduri proprii, conform unui anunt publicat joi, 23 iulie, in Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP).

Publicitate

SRR vrea sa cumpere 4 autoturisme de 5+2 loturi, 3 autoturisme de 5 locuri, clasa compacta, si alte 8 autoturisme de 5 locuri, clasa medie, conform informatiile prezentate in SEAP.

Oferta cu cel mai scazut pret va fi declarata câstigatoare.

Termenul limita pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente este 1 septembrie 2015.

Termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 7 septembrie 2015. in aceeasi zi va avea loc si sedinta de deschidere a ofertelor.

Autor: Adrian Vasilache adrian.vasilachepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Artizanul solutiei Artizanul solutiei
    Pai cam asa
    http://imgh.us/IMG-X34251-WA0001.jpg
  • oana antohi oana antohi
    15 masini pentru radioul ala?????!!!!! Nu are protv ul 15 masini...
  • anonimu anonimu
    Eu nu am ascultat in viata mea acest program. Platesc totusi 2,5 lei ca si cum sunt ascultator fidel. E corect ca o tara are nevoie de un serviciu de radio in caz de situatii de urgenta, dar ar trebui sa il promoveze si adapteze astfel incat sa fie ascultabil si pana cand se vor face anunturi de importanta nationala. Nici macar frecventa pe care emite nu o stiu. Ar trebui tvr-ul sa faca publicitate gratuita in fiecare zi la fiecare pauza publicitara cu frecventa, programul si o prezentare cu un marketing bine gandit...in fine ei vor zice ca trebuie sa investeasca in asta milioane de euro ... Dar un clip de promo si un acord de publicitate gratuita intre cele doua canale (radio-tv) nu ar costa aproape nimic!!! Cat despre masini, astia spera ca se va inchide radio-ul si sa ramana si ei cu ceva valoros...

Trimite un comentariu

sus