Skip to main content

Digi Sport a luat drepturile pentru campionatul spaniol şi pe următorii trei ani

 
Digi Sport Spania
Digi Sport Spania

Canalul DigiSport va transmite următoarele trei sezoane din Campionatul Spaniei. Prima partidă din Primera Division, Malaga – FC Sevilla, va fi transmisă de canalul deţinut de RCS în această seară.

Publicitate

Cel mai important meci din Spania, El Clasico dintre Real Madrid şi FC Barcelona, va fi difuzat de Digi Sport pe 8 noiembrie.

Meciurile din Spania au fost difuzate de DigiSport încă din 2009, de la lansarea staţiei. Potrivit noului contract, drepturile au fost achiziţionate pentru următorii trei ani.

Pentru toamnă, DigiSport anunţă şi transmisia Cupei Mondiale la Rugby. „Noutatea absolută a toamnei va fi că vom transmite, exclusiv în România, Cupa Mondială la Rugby, competiţie la care participă şi naţionala României”, spune redactorul şef Digi Sport, George Dobre.

Drepturi de difuzare deţinute de Digi Sport:

Prelimininariile Euro 2016
Preliminariile Cupa Mondială 2018
Cupa Mondială la Rugby
Campionatul intern – Liga I
Cupa Ligii
Campionatul de fotbal al Italiei – Serie A
Campionatul de fotbal al Franţei – Ligue 1
Campionatele de fotbal:
Brazilia
Argentina
Scoţia
Belgia
Turneele de tennis ATP 1000 şi WTA
Moto GP
DTM
Indy Car

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Petrişor Obae Petrişor Obae
    http://www.paginademedia.ro/2015/08/campionatul-spaniei-se-va-vedea-si-pe-dolce-sport-doua-canale-sportive-din-romania-au-primera-division-in-grila/
  • qwerty qwerty
    puteati sa modificati stirea pentru a adauga si comunicatul dolce-sport: http://www.dolce-sport.ro/fotbal/fotbal-international/transmitem-noul-sezon-din-la-liga-urmareste-real-madrid-si-barcelona-la-dolce-sport-53724/
  • bogdan bogdan
    Tocmai ce a anuntat dolcesport ca transmit si ei la liga. In prima etapa 10 meciuri se vad la dolcesport, si 7 la digisport
  • geo geo
    Telekomul avea acum posibilitatea sa le dea peste nas celor de la Digisport si sa cumpere drepturile pentru Spania...dar nu isi permit, probabil...Au investit mai mult decit trebuia in CLeague si ELeague si s-ar putea sa iasa in pierdere, daca in aceasta toamna nu vom avea nicio echipa calificata, in cele doua competitii.
  • Adrian Adrian
    Nu se spune nicaieri ca vor transmite exclusiv. Atunci e clar Spania va fi si la alta televiziune. Probabil Dolce. Altcineva nu vad capabil.

Trimite un comentariu

sus