Skip to main content

Festivalul "George Enescu" va fi live pe enescu.tvr.ro

 
Festivalul Enescu
Festivalul Enescu

Festivalul George Enescu, eveniment care începe pe 30 august şi se desfăşoară până la 20 septembrie, va fi transmis în direct pe un site dedicat, lasat de TVR, enescu.tvr.ro.

Publicitate

Site-ul va atât o platformă video pentru transmiterea în direct a concertelor de la Ateneul Român şi Sala Mare a Palatului, cât şi o sursă de informaţii despre istoria festivalului, program, articole despre artişti, interviuri sau materiale video actuale sau de arhivă.

Site-ul enescu.tvr.ro a fost lansat pe 19 august, când s-au împlinit 134 de ani de la naşterea lui George Enescu. Cuprinde interviuri cu mari artişti ai lumii care au participat la ediţii anterioare şi testimoniale cu personalităţi ale muzicii care l-au cunoscut pe George Enescu, dar şi materiale video de actualitate realizate sub genericul „Agenda festivalului”.

Printre personalităţile muzicii care apar în testimonialele TVR „Un gând despre Enescu”, îi vom recunoaşte pe Arthur Rubinstein, Cella Delavrancea, Tudor Arghezi, Nadia Boulanger, Mihail Jora, Dimitri Şostakovici, David Oiştrach, Yehudi Menuhin sau Alexandru Tomescu.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mai invata sa pui virgule, sfatuitorule! Eu, virgula, in locul dumitale, virgula, cap sec ce esti!
  • Draga madam Pila, eu in locul dumitale mi as da demisia din TVR in semn de protest . Cu siguranta o profesionista gaseste imediat de lucru in mediul privat ;) evident nu vei mai avea timp suficient pt commenturi pe bloguri ,dar premierul iti va multumi ca ai grija de bugetul tvr :)
  • Nu ii mai dati idei lui Tanase! Are el destule! Destule cit sa compromita transmisiunea. Plus ajutoare de nadejde- preacuviosul Titi, neprihanita Stanciu, nepriceputa Pascal....
  • Dupa parerea ta, Mariusica,, nu ar fi bine sa fie cooptata si echipa de la Viata satului? Iar marea specialista in nimic Liana Stanciu sa fie plasata in gradina Danei?
  • Marius si elogiul neprofesionalismului si al improvizatiei. Al datului din coate si al linsului. Tot inainte!
  • Numai carcotasi pe aici. Uitati-va atunci la televiziunile comerciale, poate prindeti vreun festival de muzica clasica pe acolo. Evident, prezentat numai de oameni de cultura get-beget.
  • Cred ca daca Stelica o aduce in echipa si pe Mihaela Radulescu Festivalul Enescu va fi o mare reusita. Propun ca deschiderea sa fie prezentata de Dragos Patraru, iar inchiderea de Sorin Avram. Ce zici, nea Stelica?
  • Ce are Liana Stanciu cu Enescu? Si aici e pusa pe aranjamente precum la Eurovision? Chiar nu isi vede virful nasului cetateana asta? Nu stie nici macar sa vorbeasca bine romaneste si e mare om de cultura? Hai, la subcultura merge, dar aici... E clar. E pe gustu, lui Tanase patru clase.
  • Da. Se ocupa de Festival doua mari specialiste in vorbe goale. Diana Pascal si Liana Stanciu. ARTE, CAPRE si CAPRICII. Tipic pentru televiziunea lui Tanase si a lui Titi Dinca

Trimite un comentariu

sus