Skip to main content

Schimbare de poziții la vârful Mediafax. Cine îl înlocuiește pe Adrian Sârbu în poziția de administrator unic al companiei

 
Schimbare de poziții la vârful Mediafax. Cine îl înlocuiește pe Adrian Sârbu în poziția de administrator unic al companiei
andrei-boncea

MODIFICĂRI. Adrian Sârbu nu mai apare ca reprezentant permanent al companiei Alerria Management, administrator unic al Mediafax S.A. Potrivit documentelor consultate de Paginademedia.ro, adunarea acționarilor a desemnat un nou reprezentant.

Potrivit documentelor, noul reprezentant permanent al Alerria Management este un apropiat al lui Adrian Sârbu: producătorul Andrei Boncea.

Publicitate

Informația apare într-un convocator al Adunării Generale a Acționarilor Mediafax SA, convocator făcut de KPMG Restructuring SPRL, administrator judiciar.

Din subiectele anunțate în convocator:

„Se ia act de înlocuirea reprezentantului permanent al societății Alerria Management Company S.A – în insolvență, în calitate de Administrator unic al societății Mediafax SA, respectiv a domnului Adrian Sârbu (...) cu domnu Andrei Boncea, conform Hotărârii Adunării Generale Extraordinare a Acționarilor societății Alerria Management Company – SA din data de 8.07.2015.”

În Adunarea Generală se va mai discuta despre prelungirea mandatului auditorului financiar pentru o perioadă de trei ani, până la 26 octombrie 2018 și încheierea unui act adițional la contractul de audit încheiat cu societatea Asconta A&D SRL privind modificarea duratei contractului.

Pe de altă parte, tot în insolvență este și Mediafax Group, compania care editează titluri precum gandul.info

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Trimite un comentariu