Skip to main content

SEZOANE NOI. La Măruță revine luni la Pro TV. Cabral rămâne în grilă, dar la altă oră. Vorbește lumea la altă oră

 
SEZOANE NOI. La Măruță revine luni la Pro TV. Cabral rămâne în grilă, dar la altă oră. Vorbește lumea la altă oră
Catalin Maruta 2015

Emisiunea La Măruță revine în grila Pro TV începând de luni, 31 august, de la ora 17.30. În noul sezon, Măruță nu va mai avea band - primul sezon din istoria emisiuniii fără trupele Zero și Red blonde.

După intrarea lui Măruță în grilă, Ce spun românii, emisiune prezentată de Cabral între 18.00 și 19.00 se mută pe alt interval orar. Emisiunea va fi pe post între orele 16.00 și 17.00.

Publicitate

Vorbește lumea va avea alt interval orar în noul sezon. Dacă programul era inițial între orele 15.00 și 17.00, de luni, 31 august, începe la ora 14.00 și se termină la 16.00, înainte de Cabral.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • De trebuie tabloidizat continutul. Mi se pare ca emisiunea e destul de echilibrata, doar ca nu e bine programata. Raman la parerea mea ca emisiunea ar merge mai bine ca matinal.
  • Preferam ca Maruta sa fie programat la 16.00. Cabral a facut o treaba buna cu Ce spun romanii de la 18.00, iar show-ul este unul foarte curat. La Vorbeste Lumea trebuie concediate urgent cele 3 prezentatoare si gasita o noua partenera pentru Fodor, iar continutul trebuie tabloitizat.

Trimite un comentariu