Skip to main content

Starea Naţiei cu Dragoş Pătraru revine la TVR în ultima zi din august

 
Dragos Patraru, Starea natiei
Dragos Patraru, Starea natiei

Emisiunea Starea Naţiei, cu Dragoş Pătraru, revine în grila TVR 1 în ultima zi din august, după cum anunţă oficialii Televiziunii publice.

Publicitate

Emisiunea va avea săptămânal cinci ediţii, cu una în plus faţă de sezonul trecut. Noua oră de difuzare este 22.00.

Dragoş Pătraru:

„TVR ne-a anunţat de schimbarea orei Starea naţiei imediat ce am încheiat primul sezon. Este o recunoaştere a performanţelor de audienţă înregistrate de noi în primul sezon şi dovedeşte că TVR a fost atentă la solicitările numeroase venite din partea publicului. Starea naţiei a înregistrat cea mai bună audienţă în comparaţie cu celelalte emisiuni de seară ale postului public, iar dorinţa telespectatorilor săi a fost de a fi difuzată mai devreme. Aşadar, din 31 august, ne întâlnim de la 22.00 la TVR 1”.

Comunicatul TVR spune că "deşi a avut oferte şi de la posturi comerciale de televiziune, Dragoş Pătraru a preferat să continue cu Starea naţiei la TVR".

Pătraru:

„Credem că misiunea publică a TVR şi viziunea noastră despre ceea ce un astfel de show de televiziune ar trebui să fie se suprapun. Mergem pe aceleaşi idei cu care s-au obişnuit telespectatorii noştri: în primul rând, echilibru, de care am dat dovadă şi în primul sezon. Apoi, vom urmări permanent, ambalând cu umor subiectele abordate, creşterea rezistenţei la manipulare, dezvoltarea spiritului critic şi combaterea stereotipurilor de gândire”.

„În noul sezon avem cinci premiere în loc de patru: luni, marţi, miercuri, joi şi duminică, de la 22.00, cu reluare dimineaţa, de la ora 09.00. În plus, ediţia best of va fi difuzată sâmbăta dimineaţa”, a mai spus Dragoş Pătraru.

ragoş Pătraru, carte de vizită:

Şi-a început colaborarea cu TVR în septembrie 2014, când a adus la TVR 1 late night show-ul Starea naţiei. Ploieşteanul Dragoş Pătraru a debutat în presă în 1996, la ziarul Prahova, unde a fost redactor. De atunci, a mai ocupat funcţiile de producător şi realizator de emisiuni la Radio Contact Ploieşti, unde a coordonat şi departamentul de ştiri, a fondat şi condus, începând cu anul 2000, publicaţia Fair Play de Prahova şi săptămânalul de anchetă şi satiră altPHel. În televiziune, a avut emisiuni la Antena 1 Ploieşti, Alpha TV, iar din 2008 a făcut performanţă în rândul televiziunilor locale cu Prahova TV, post pe care l-a condus până în 2012. Timp de doi ani, a fost producător, editor şi prezentator la România TV. Din 2014, Dragoş Pătraru ne aduce veşti despre Starea naţiei la TVR.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Știu că nu este întotdeauna un argument, dar emisiunea aceasta are audiență bună și mușcă din „Sinteza Zilei” de la A3. Mai bine urează-i succes.
  • O noua victorie a subculturii, a prostiei, a porostului gust, a mahalalei, a spiritului grosier impotriva TVR/ Bravo, Stelian Tanase, ai mai dovedit o data ca esti Tanase patru clase! Bravo, Titi Dinca, bravo,Gherghescule, bravo Irina Radu! Nu mai aveti nici o limita! Sa va fie rusine! Patratu, esti gretos!

Trimite un comentariu

sus