Skip to main content

Andrei Boncea, numit administrator la Publione Media, în locul lui Adrian Sârbu. Care a fost motivul schimbării din acte

 
Andrei Boncea, numit administrator la Publione Media, în locul lui Adrian Sârbu. Care a fost motivul schimbării din acte
andrei-boncea-200814l

Andrei Boncea a fost numit administrator al companiei Publione Media, care editează revista The One. Hotărârea de schimbare a lui Adrian Sârbu cu Andrei Boncea a fost luată în luna august de Adunarea Generală a Asociaților și a fost publicată în Monitorul Oficial.

Publicitate

Schimbarea a fost justificată de problemele pe care le are proprietarul Mediafax cu Justiția.

Din Hotărârea publicată în Monitorul Oficial:

"Se ia act de imposibilitatea domnului Adrian Sârbu de a-și exercita mandatul de Administrator statutar al Societății, ca urmare a măsurilor dispuse prin încheierea din data de 19.06.2015, pronunțată de Curtea de Apel București și prin Hotărârea din 25 iunie 2015 pronunțată de Înalta Curte de Casație și Justiție, prin care i s-a impus obligația de a nu exercita activitatea de administrator (în fapt și în drept) a nici unei societți comerciale, interdicție înregistrată în evidențele Oficiului Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul București."

Andrei Boncea – un apropiat al lui Adrian Sârbu - a fost trecut în locul proprietarului Mediafax și în cazul altei companii din. Astfel, Boncea este și reprezentant permanent al companiei Alerria Management, administrator unic al Mediafax S.A., după cum Paginademedia.ro a scris aici.

Citește și:

Autor: Adrian Vasilache petrisor.obaeyahoo.com

Trimite un comentariu