Skip to main content

CNA nu va mai organiza reuniunea CNA-urilor europene la Bucureşti, programată pentru această toamnă, din lipsă de buget

 
CNA
CNA

Consiliul Naţional al Audiovizualului a renunţat la organizarea reuniunii EPRA (European Platform of Regulatory Authorities), programată pentru această toamnă. Motivul: evenimentul nu a fost bugetat. Asta în ciuda faptului că, reuniunea EPRA era pe agenda consiliului încă din toamna lui 2013.

Publicitate

„Nu am avut finanţare pentru această chestiune şi ne vom ocupa din vreme ca să o avem în 2017 când ne vine rândul. Vom încerca să avem o finanţare specială pentru această destinaţie”, a declarat Răsvan Popescu, preşedintele CNA, în finalul şedinţei de astăzi.

În locul României, reuniunea va fi organizată la Nurnberg, în Germania în perioada 28 - 30 octombrie. CNA va fi reprezentat de doi membri, Răsvan Popescu, vicepreşedinte CNA, şi Radu Herjeu. Reuniunea EPRA ar fi fost organizată pentru prima dată în România.

Pe site-ul EPRA, informarea referitoare la schimbarea locului de organizare a reuniunii a fost făcută în 16 iulie, în mesaj invocându-se o „situaţie de forţă majoră”.

EPRA organizează întâlniri bianuale, care au loc de obicei în lunile mai şi octombrie, în diferite ţări. Din organizaţie fac parte 52 de autorităţi de reglementare europene şi non-europene.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • abdu rehab abdu rehab
    si restul Europei are cate un CNA pentru fiecare tara?????? macar nu suferim singuri....

Trimite un comentariu

sus