Skip to main content

GRILA DE TOAMNĂ. Ed Stafford: Misterele lumii și documentarul Racing Extinction, în programul Discovery Channel

 

Ed Stafford: Misterele lumii, Comoara de pe Insula Șarpelui și documentarul Racing Extinction se numără printre programele din noua grilă de toamnă a Discovery Channel.

Publicitate

Cu prilejul noii grile, Discovery Channel anunță și lansarea unei campanii integrate de brand, sub conceptul Nu înceta să fii curios!. Campania se desfășoară la nivel regional și va începe în luna septembrie.

"Conceptul campaniei Nu înceta să fii curios! este un îndemn la acțiune, întruchipând spiritul non-conformist, bazat pe curiozitate, al brandului Discovery Channel", potrivit unui comunicat de presă al postului de documentare.

Paginademedia.ro prezintă în continuare cele mai importante programe din grila de toamnă a Discovery Channel.

Manhunt (sezonul 2) – începând din 6 septembrie, în fiecare duminică, de la ora 21:00.

Joel Lambert, fost membru al trupelor SEAL și aventurier neînfricat, revine pentru un nou sezon al seriei Manhunt. De această dată, Joel nu se va mai lua la întrecere cu unități militare de elită din întreaga lume, ci cu o combinație internațională de vânători indigeni, unități de urmărire și forțe polițienești, în câteva dintre cele mai periculoase zone de pe glob.

Comoara de pe Insula Șarpelui – începând din 15 septembrie, în fiecare marți, de la ora 20:00.

O comoară legendară, estimată la o valoare de sute de milioane de dolari, o echipă de elită în căutare de comori care pornește pe urmele unei noi teorii radicale și locurile sălbatice din largul coastei de sud-est a Braziliei

Idris Elba: Fără limite – începând din 25 septembrie, în fiecare vineri, de la ora 21:00.

Idris Elba a fost fascinat de viteză dintotdeauna. Însă pentru aceste sporturi nu e de ajuns să fii un fanatic al vitezei. Pentru a ieși învingător, Idris trebuie să învețe patru seturi de abilități diferite, pe care de obicei cei din domeniu le învață și le exersează timp de mai mulți ani. Pe parcurs, actorul își va testa corpul, mintea și curajul până la extrem, intrând în competiție cu profesioniști de top.

Valley Uprising – duminică, 4 octombrie, la ora 22:00.

Documentarul premiat Valley Uprising explorează povești ale unor oameni care au forțat limitele posibilului în Valea Yosemite din California, asumându-și toate riscurile și scriind istoria a 50 de ani de escaladă pe stâncă.

Ed Stafford: Misterele lumii – începând din 13 octombrie, în fiecare marți, de la ora 21:00.

Renumitul explorator britanic Ed Stafford revine într-o nouă serie după succesul de care s-a bucurat în întreaga lume programul Supraviețuire extremă cu Ed Stafford. El va porni acum în aventuri cu totul diferite, deoarece își propune să descifreze mistere surprinse de diverse imagini preluate prin satelit, din diverse zone îndepărtate ale planetei.

Racing Extinction – premiera pe 2 decembrie.

Discovery Channel va difuza documentarul Racing Extinction, semnat de regizorul premiat cu Oscar Louie Psihoyos, aducând laolaltă un grup de artiști și activiști pentru o nouă operațiune derulată sub acoperire, cu scopul de a prezenta întregii lumi nu numai traficul care se face cu specii în pericol de dispariție, ci și eforturile depuse pentru a împiedica dispariția în masă a acestor specii.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu