Skip to main content

GRILA PRO TV. MasterChef şi Vocea, sezoane noi. Postul va difuza serialul House of Cards

 
GRILA PRO TV. MasterChef şi Vocea, sezoane noi. Postul va difuza serialul House of Cards

Emisiuni de luni până vineri şi filme în weekend. Aşa va arăta grila de toamnă a postului din Pache Protopopescu. După ce în primăvara anului trecut postul a experimentat un nou model de programming în prime-time, Pro TV va reveni la difuzarea.

Publicitate

Zilele de luni şi marţi vor fi rezervate ca şi până acum de MasterChef. Miercurea va fi seara Visuri la cheie, Joi rămâne Las Fierbinţi, iar vinerea este seara Vocea României.

Sâmbăta şi duminca postul va difuza blockbustere: Expendables 3, Avengers, Iron Man, Hercules, The Hobbit: Desolation of Smaug, Men in black 3.

În plus, în timpul săptămânii, de luni până joi, după ştirile de la ora 22.30, Pro TV revine cu serialul de seară. Postul va aduce producţii precum House of Cards, Homeland şi Blacklist.

IMG_5788

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Nu ma uit la vocea romaniei, nu au lansat pe nimeni dupa terminarea sezonului 4. Doar pe Anca, Aliona si Brighita Balogh au fost lansat, X Factor lanseaza multi cantareti dupa sezonul 4 au fost lansati Nicoleta Nuca, Trupa 69 (Maria si Cocoon) si multi altii
  • Pe vremuri era o opulenta izbitoare si nepotrivita.Traim totusi in Romania, o tara subdezvoltata.De ce ar fi nevoie de opulenta, pe cine vrem sa pacalim? Mai mult realism pe bani mai putini va fi solutia pe termen lung unanim acceptata cred.Deci fantezia si avangardismul nu-si au loc in Romania zilelor noastre.Mai mult pragmatism e de bun augur!
  • Pe vremuri era o opulenta izbitoare si nepotrivita.Traim totusi in Romania, o tara subdezvoltata.De ce ar fi nevoie de opulenta, pe cine vrem sa pacalim? Mai mult realism pe bani mai putini va fi solutia pe termen lung unanim acceptata cred.Deci fantezia si avangardismul nu-si au loc in Romania zilelor noastre.
  • Imi place Masterchef si Visuri la Cheie. Vocea Romaniei sa cam stricat de anul trecut cu castigatorul Tiberiu Albu..
  • Numai pt Pro TV aveti grila ? Vrem si pt Acasa, ProCinema. Vrem sa vedem ce va mai fi si pe aceste canale.
  • Cel mai bun serial din istoria televiziunii din Romania, #lasfierbinti se intoarce cu sezonul opt. Joi, 24 septembrie, de la 20.30, comedia va cuceri Romania, timp de doua ore!
  • Apropo , dupa 20 de ani si Romania te iubesc vor mai fi cu semnul intrebari,
  • Ce mi se pare fascinant este modul in care Protv isi prezinta, mai nou, grila...
    Ce discrepanta intre Mediapark-urile de alta data si "conferintele de presa" actuale...

Trimite un comentariu

sus