Skip to main content

HALUCINANT. Avocatul Antenei 3, despre cum a spus Julio Iglesias Jr. "Jos Băsescu": „Când te prezinți într-o emisiune în halul ăsta, ți-o meriți”

 
HALUCINANT. Avocatul Antenei 3, despre cum a spus Julio Iglesias Jr. "Jos Băsescu": „Când te prezinți într-o emisiune în halul ăsta, ți-o meriți”
Mihai Gadea, Julio Iglesias Jr

Explicații halucinante. Julio Iglesias Jr. ar fi principalul vinovat pentru că a ajuns să spună "Jos Băsescu", la îndemnul lui Mihai Gâdea. Cel puțin așa reiese din explicația halucinantă dată de avocatul Antena 3 în fața CNA: „Atunci când te numești așa cum s-a numit domnul și vii și faci furori mondial și te prezinți într-o emisiune în halul ăsta, ți-o meriți”.

Publicitate

Consiliul Național al Audiovizualului a discutat abia astăzi, după patru luni, cazul lui Julio Iglesias, învățat de Mihai Gâdea să spună „Jos Băsescu”  într-un interviu la Antena 3. Avocatul Daniel Ionașcu, cel care reprezintă Antena Group și Antena 3 în fața membrilor CNA, spune că Julio Iglesias Jr a fost de vină pentru felul în care s-a expus. „Atunci când te numești așa cum s-a numit domnul și vii și faci furori mondial și te prezinți într-o emisiune în halul ăsta, ți-o meriți”, a explicat avocatul Antenei.

Întrebat despre cine vorbește mai exact, acesta a răspuns că Julio Iglesias. „Știți comunicatul dat de trustul dumnealui de presă? Că nu știa cine e domnul Traian Băsescu. Domne, după 10 ani de zile în Europa și nu știi cine e Traian Băsescu. Atunci înseamnă că nu cunoști nici capitala. Am mai întâlnit pe unii care spuneau că sunt la Budapesta în București”, a mai adăugat acesta.

Din schimbul de replici, Daniel Ionașcu - Valentin Jucan: 

Daniel Ionașcu: Atunci când te numești așa cum s-a numit domul și vii și faci furori mondial și te prezinți într-o emisiune în halul ăsta, ți-o meriți. „Vreau să vă spun că atunci când dvs ați fi într-o emisiune de televiziune din Togo nu cred că ați spune orice chiar dacă ăla vă spune să vă înjurați mama”

Valentin Jucan - „Da, dar pornește de la prezumția și eu pornesc de la prezumția că dvs sunteți un om de bun simț. Că mă înșel, într-adevăr, mi-o merit.”

Daniel Ionașcu - Știți comunicatul dat de trustul dumnealui de presă? Că nu știa cine e domnul Traian Băsescu. Domne, după 10 ani de zile în Europa și nu știi cine e Traian Băsescu. Atunci înseamnă că nu cunoști nici capitala. Am mai întâlnit pe unii care spuneau că sunt la Budapesta în București.

Valentin Juncan: Ce obligație are Julio Iglesias cine este Traian Băsescu? Dar nu contează. Julio Iglesiai nu s-a dus la TV Gârla, unde îți pui niște semne de întrebare. Ai fost primit fastuos, unde? Probabil la cel mai mare trust de presă. Când te duci în studiourile celui mai mare trust de presă din țară, nu te aștepți la golănii din astea. Eu, când mă duc în club, mă aștept să aud înjurături, când mă duc în biserică, cu siguranță nu. Când ți se prezintă că e cel mai mare trust, seriozitate, că e cea mai mare audiență, nu ai cum să te gândești că poți fi indus în eroare și mai ales să fii pregătit în legătură cu cine a fost președintele României. Este ridicol. Este un artist. Ce trebuia să știe el în studio cine e Traian Băsescu.

Daniel Ionașcu: Vreau să vă spun un lucru. Dreptul meu la opinie personală mi-l păstrez și mi-l voi păstra. Cu atât mai mult cu cât este o discuție extra lucrări. Dați-mi voie să vă spun că atunci când tu mergi într-un studio de televiziune, eu, personal, eu, care sunt un brusture pe lângă stejarul de Iglesias, mă duc și întreb subiectul și nu mă fac de râs acolo oricum. Dacă tu îți îndrăznești să intri într-o emisiune de televiziune în halul acesta, dați-mi voie să vă spun foarte, foarte sincer că înțeleg că toată industria aceasta muzicală este o prosteală efectivă a noastră, a tuturor.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • tbancu: De ce mai postezi?
  Singur ai declarat: "Comentariul meu nu are legatura ce ce a declarat avocatul Intact in sedinta CNA – nici nu ma intereseaza subiectul. "
  Daca tu esti/ nu esti fan "Pagina de media", nu vad ce legatura are sa iti exprimi parerea fata de site-ul pe care scrii.....
 • Imi cer scuze ca nu am fost suficient de explicit. Comentariul meu nu are legatura ce ce a declarat avocatul Intact in sedinta CNA - nici nu ma intereseaza subiectul. Are legatura cu o anume atitudine a lui petrisor in a reflecta stirile ce vizeaza trustul Intact versus cele ce vizeaza trustul PRO (bonus plus ce a mai ramas prin curte pe la Sarbu).
  Cand am amintit de cazul Maruta, aceasta pagina a prezentat subiectul de-abia dupa ce era plin tot net-ul si subiect de dezbatere publica in celelalte medii - Totusi, imi aduc aminte ca s-a scapat un ''derapaj'' la adresa lui Maruta, dar, mai tarziu, petrisor a avut grija sa prezinte frumos aici pozitia PRO-TV-ului astfel incat imaginea lor sa fie frumoasa si imaculata.
  Deontologie.... te halesc
 • tbancu: Nu imi amintesc ca niciun realizator de la un alt post de televiziune sa fi avut oaspeti straini, pe care sa ii indemne la reactii politice.
  Ce are Catalin Maruta cu subiectul in discutie?!
 • Raspunsurile avocatului sunt cel mai pur exemplu despre nivelul de profesionalism al postului. De fapt era normal, cu asa director nu te poti astepta la altfel de angajati.
 • Imediat a apărut articol cu un bombastic: "Halucinant" , iar la Măruță erați terni si insipizi, de-abia de ați scris ceva dar si atunci intr-o forma de parca nu era nimic grav.
  Ce sa-i faci??!!! Deontologie nu altceva
 • Individul cică este avocatul vedetelor - mîna dreaptă a Paulei Iacob - licentiat in în drept, teologie, politologie, jurnalism. Mă așteptam la altceva din partea lui, dar trebuie să își apere clientul, a se citi Antena 3, cu orice mijloace. Este incredibil acest domn avocat...
 • Daniel Ionașcu sa isi schimbe profesia!....
  Tonul folosit, aceasta "prosteală", să o exerseze în faţa familiei şi a celor, care l-au angajat să reprezinte Turstul Intact. Sunt de aceeaşi teapă!....
 • Avocatul e atat de inteligent ca a inteles ca era vorba de Iglesias senior, nu de fiul lui. De asta zice de "furori mondiale" si il compara cu un stejar. Omul e complet pe dinafara si a venit la CNA nepregatit, scornind niste scuze puerile. De vina e invitatatul ca gazda show-ului face gafe...

Trimite un comentariu