Skip to main content

Leo de la Strehaia i-a adus o amendă de 30.000 de lei postului Kanal D

 
Leo de la Strehaia i-a adus o amendă de 30.000 de lei postului Kanal D
Leo-Strehaia-CNA-600x450

Consiliul Național al Audiovizualului a decis să amendeze cu 30.000 de lei postul Kanal D pentru mai multe ediții ale emisiunii WowBiz în care invitat a fost Leo de Strehaia. Emisiunea-tabloid prezentată de Mădălin Ionescu a făcut, în sezonul trecut, un adevărat serial din viața lui Leo de la Strehaia și a relațiilor sale cu diferite femei. Postul a fost sancționat pentru mai multe derapaje din emisiunile în care au fost invitați Leo de la Strehaia, iubite și rude ale acestuia.

Edițiile WowBiz au ajuns în atenția CNA după ce forul a primit în jur de 150 de sesizări de la telespectatori. Emisiunile incriminate au fost vizionate în urmă cu mai bine de o lună, și tot atunci Leo de la Strehaia a venit personal în fața membrilor CNA pentru a-și spune of-ul. „Am insistat și eu ca să vin să vă explic așa subiectul în câteva cuvinte. Pentru că eu sunt țigan și nu-mi e rușine să spun treaba asta. Am fost însurat de la 13 ani. Când am crescut și eu mai mare am încercat să-mi fac viața. Romii și familia mea nu au înțeles că demult pe timpuri era treaba cu familiile să fie bogate, să nu… din cauza la avere.”, le-a spus Leo de la Strehaia membrilor CNA.

Publicitate

În plus, Mădălin Ionescu, prezent și el în ședința de la mijlocul lunii iulie, a vorbit despre „partea bună” a serialului de viață a lui Leo de la Strehaia: „Am primit mii de telefoane de la membrii comunităților de romi care ne felicită că în felul ăsta poate practicile de a căsători copiii de la vârste fragede se va opri.”

Totodată, întrebat de un membru CNA dacă este plătit pentru aparițiile la Kanal D, Leo de la Strehaia a răspuns: „O perioadă de vreo 2 luni de zile nu am avut, acum în ultimele săptămâni am avut contract pentru că, credeți-mă, au venit foarte mulți țigani, aproape majoritatea din familia mea, neamuri, și trebuia ceva ca să pot să-i întrețin, să-i țin aicea la București pentru că stau la hotel. Cu mine în casă dorm 15 persoane, plus în 10 camere la hotel.”

La o săptămână după discuțiile cu Leo de la Strehaia, membrii CNA au discutat cazul de la Kanal D, și propunerile de atunci nu au atras cel puțin șase voturi pentru a fi validate. Astfel, subiectul a fost repus pe ordinea de zi, după vacanță.

O singură propunere a fost astăzi supusă la vot, cea de 30.000 de lei, a Dorinei Rusu. Aceasta a fost votată de șapte din cei opt membri prezenți astăzi în ședință: Răsvan Popescu, Dorina Rusu, Radu Herjeu, Viorel Vasile Buda, Monica Gubernat, Lorand Turoș și Radu Gabrea. Gabriel Tufeanu a votat împotrivă.

Monica Gubernat, membru CNA, a declarat după încheierea votului că a decis să-și schimbe votul față de ședința trecută întrucât WowBiz a reluat emisiunile cu Leo de la Strehaia, iar forul a început să primească din nou reclamații pe acest subiect.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Capatos a devenit parfum pe langa astia. Oricum s-a cam prins lumea de facatura. Pe target-ul comercial nu au batut in nici o seara, in noul sezon. Aia de la antena sunt mult mai ok, chiar si cu mizerii. Plus ca grecul le-a dat-o in stilul lui smecheresc: le-a furat-o pe "lorodana". E disperare mare pe holurile satrei.
  • iti este scarba sa te mai uiti la kanal d ,au debutat in forta noile emisiuni,te vreau langa mine actori platiti sa vina la paravan sau simpli oameni platiti,teo show (cea mai mare dezamagire a mea ) ieri a avut-o ca invitata pe bianca dragusanu ....sperand ca va intrece concurenta dar pe publicul comercial de abia a facut 1,3 % rtg cat despre bau bizz ti e si greata sa te uiti....a si roata norocului care duminica ii are invitati pe leo si renata ........trist...
  • Ma bucur ca au luat amenda 30.000 de lei.Este o emisiune de doi lei si ar trebui sa dispara din grila Kanal D.Multe emisiuni ar trebui sa dispara din grila Kanal D (Te vreau langa mine,Ochii din umbra,O marit pe mama soacra,Pe baniii parintilor etc).
  • Este o țigănie ordinară ce se întâmplă, seară de seară la Kanal D.
    Nu cred că turcii fac așa / li se permit să facă așa ceva în țara lor.
    Dar la noi se poate...ca o șatră să fie cazată în ograda unei televiziuni și să apară , în direct, cu fel de fel de vorbe și de acte care incită la violențe.
    Viața amoroasă a lui Leo pe scenariul turcilor de la Kanal D nu ne interesează!

Trimite un comentariu