Skip to main content

X Factor va începe în aceeași zi cu Vocea României

 
X Factor va începe în aceeași zi cu Vocea României
X factor

LA CONCURENȚĂ. Cel de-al cincilea sezon al emisiunii muzicale X Factor începe pe 18 septembrie la Antena 1, în aceeași zi cu debutul programului concurent de la Pro TV - Vocea României. Ambele emisiuni vor intra pe post de la ora 20.30.

Publicitate

Din juriul emisiunii de la Antena 1 fac parte aceiași Horia Brenciu, Delia și Ștefan Bănică. O noutate a acestui sezon este numirea unui nou membru al juriu și anume publicul. Acesta va avea un cuvânt de spus în show-ul X Factor.

Cum s-a modificat mecanismul de vot la X Factor

În faza audițiilor, cei care se prezintă în fața celor trei jurați trebuie să primească trei ”DA” pentru a putea trece în etapa următoare a show-ului. În fiecare săptămână, publicul își poate vota favoriții dintre concurenții care au primit trei ”DA”, asfel încât la finalul etapei de audiții cel mai votat de către telespectatori scapă de Bootcamp și ajunge direct în prima gală live.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • Mie imi plac ambele emisiuni si din pacate iar o sa pasez dintr-o parte in alta. Mi-as dori ca X-Factorul sa revina duminica, pentru ca sigur n-au nici o sansa in fata show-ului de pe ProTV. Nu stiu cine ia decizii acolo, dar in felul asta vor fi "mereu aproape".
  • cu sloganuri ca Mai mult decat voce, X Factor trebuie sa ramana vineri. Faptul ca emisiunea concureaza direct cu Vocea o si ajuta. se face tam tam pentru asta. o mutare duminica nu inseamna neaparat rezultate mult mai bune. au vazut asta cu Next star.
  • Dupa ce ProTV a anuntat debutul Vocea Romaniei pe18 septembrie, hop au ve nit si antenistii cu kix factor in aceeasi zi! Daca programau kix factor duminica, aveau sanse mari sa fie lideri. Foarte probabil! Managerii din antena se multumesc si cu locul doi! Niciodata x factor nu va depasi Vocea Romaniei!
  • Aloooo!! Antenaaa!!! se aude?
    De ce nu schimbati voi frumos grila incat sa nu va mai suprapuneti cu Vocea Romaniei?
    Nu aveti decat de pierdut. Nu veti reusi niciodata sa treceti in fata. Investiti prea putin in productie si asta se vede.

Trimite un comentariu