Skip to main content

Andreea Berecleanu o dă în judecată pe Doina Gradea, pentru că a „încălcat prin materialele publicate de ea distincţia foarte clară între opinii şi fapte”. Ce despăgubiri cere prezentatoarea Observatorului

 
andreea berecleanu
andreea berecleanu

UPDATE. Ce spune Doina Gradea despre anunţul făcut de avocata Andreei Berecleanu. „Nu ştiu de nicio acţiune în instanţă a cuiva împotriva mea”, a spus Gradea pentru paginademedia.ro. Răspunsul integral, în continuare.

Publicitate

Andreea Berecleanu o dă în judecată pe Doina Gradea, fosta asistentă a lui Adrian Sârbu, care a povestit săptămâna trecută pe platforma oaresuntunporc.ro. Aceasta îi cere Doinei Gradea despăgubiri de 200.000 de lei şi formularea de scuze publice.

Informţia, publicată pe wowbiz.ro, a fost confirmată de avocatul realizatoarei, Mihai Mustăciosu. „Da, e adevarat, am formulat cererea de chemare in judecata impotriva Doinei Gradea prin care solicitam, pentru prejudiciul moral provocat Andreei Berecleanu, despagubiri morale de 200.000 de RON si formularea de scuze publice” a menţionat acesta pentru sursa citată.

„Doina Gradea a incalcat prin materialele publicate de ea distinctia foarte clara intre opinii si fapte. In momentul in care Doina Gradea scrie despre fapte, trebuie sa le si probeze. A facut doua tipuri de afirmatii la adresa Andreei Berecleanu: in primul rand, a discreditat-o pe plan profesional, in al doilea rand - i-a atribuit fapte reprobabile, din punct de vedere moral, si pedepsibile, din punct de vedere, legal”, a aratat avocatul Andreei Berecleanu.

Contactată de Paginademedia.ro, Doina Gradea a declarat: „Nu ştiu de nicio acţiune în instanţă a cuiva împotriva mea. Dar e dreptul fiecăruia să facă ce doreşte. Aştept înştiinţarea oficială, după care îmi voi consulta avocaţii şi voi stabili ce fac”.

Ce a scris Doina Gradea despre plecarea cuplului de prezentatori Andreea Berecleanu - Andrei Zaharescu:

Am avut de asemenea intamplari mai putin placute cu oameni care au lucrat, o perioada mai lunga sau mai scurta, in PRO TV. Una din ele a fost cea a cuplului de prezentatori Andrei Zaharescu – Andreea Berecleanu, care prezentau jurnalul de dimineata si care se “implicasera” prea tare in continutul programului, transformandu-l in "talcioc personal", asa incat depasisera cu mult limitele jurnalismului si profesionalismului impus cu rigoare de companie si care puteau afecta  imaginea PRO TV. Si-au recunoscut greseala, au plecat in conditiile oferite de noi si si-au vazut mai departe de viata lor.”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

viewscnt

Comentarii

  • Valica Gardena Valica Gardena
    Bă, voi sinteti nebuni? Madamme Berecleanu nu face 1000 de lei cu chiloti cu tot. S-a subtiat malaiul de cind a intrat seful la bulău?
  • Cristi Cristi
    E bine cu proces, ar fi interesant sa-l piarda, apoi restul de informatii + detalii din proces sa se afle "pe surse". Lol. :)
  • Gaetano Gaetano
    Nu vreti cumva si CNP-ul? Nu cred ca are vreo importanta numele complet. Sau vreti sa ma dati si pe mine in judecata ca v-am pus o intrebare? Numai bine. Keep calm...
  • Andrei Andrei
    @Andreea,
    Greu de apreciat tactica de baneasa: Gaetano te intreba de ce nu o dai in judecata si pe Ioana Moldovan si tu ii spui ca nu are curaj sa-si spuna numele si prenumele. Poate ca il cheama Gaetano, de ce nu-i raspunzi la intrebare?
    Si pentru ca am fost la fel de curajos ca tine si mi-am scris prenumele, te intreb: Stiai de mismasurile sotului tau au ba?
    Intrebarile sunt retorice deoarece nu cred ca ai sa raspunzi sau daca o vei face, o sa fie un raspuns parallel cu subiectul, gen: o sa ma gandesc si analizez daca o dau in judecata+ fiecare este raspunzator de faptele lui, inclusiv exu' :))
    Surpinzator este altceva: ca dupa atatia ani de Pro nu ai invatat nimic de la Sarbu in privinta comunicarii publice, cand sa vorbesti si cand sa taci (ai o scuza daca te-au pus desteptii de la Intact sa reactionezi, pare o greseala pe care ei sunt foarte capabili sa o faca ). De cate ori a raspuns barbosul la diversele acuze din presa? Dupa cateva zile lucrurile erau uitate, apareau alte stiri si viata mergea inainte.
    Da' te gasisi tu sa te simti lezata si in loc ca lumea sa uite, mai ales ca nu sunteti niciunul fo' mare somitate+nu era nicio noutate in spusele lui Gradea, ai turnat gaz peste foc declansand o "catfight" , unde gradea'i mai buna (nu ca asta este ceva de lauda) si acum vei prelua in plin impactul public negativ al faptelor ex'ului.
    un bun exemplu in care gura bate fundul (c...l).
  • hai ne lasi? hai ne lasi?
    Berecleanu se raporteaza la Zaharescu precum Udrea la Cocos: Fecioara Maria! habar nu avea ca barbat'su lua "taxa de participare" la emisiuni. Oare isi inchipuia ca banii aia ii face domnu' viitor consul seara, pe centura?
    Daca ma gandesc bine, daca ar fi sa aleg pe cine cred, mai degraba o cred pe udrea, asta macar nu lucra cu barbat'su , zi de zi, asa cum facea berecleanca.
    M-as amuza sa vad ca scoate Gradea intelegerea facuta la petrovici si semnata inclusiv de madam zaharescu (pentru ca a existat si o asemenea intelegere).
  • Andreea Andreea
    Gaetano, nume si prenume, daca ai curaj!
  • Gogu Gogu
    Foarte bine. Ia-le banii, frumoaso! Gradeo, gura bate...recursul!:)
  • Gaetano Gaetano
    Penibila si veninoasa aceasta "doamna" Berecleanu. Dar pe Ioana Moldovan nu o da in judecata ca a confirmat cu lux de amanunte ce a spus voalat Doina Gradea? Ce a gresit Doina Gradea a fost ca a facut o confuzie, pardonabila, atunci cand a afirmat ca Andreea Berecleanu prezenta Stirile diminetii. Si oameniui din statiile locale PRO TV stiau de "metehnele" domnului sot!!
    Asa ca mai usor cu tribunalul. Poate ii da in judecata si pe ceilalti fosti colegi de platou de la emisiunea de dimineata. Sau asta depinde de pozitia lor fata de afirmatiile Ioanei Moldovan le confirma sau nu. Jenant!!

Trimite un comentariu

sus