Skip to main content

Claudia Ion, avansată director comercial pe toate staţiile Intact

 
Claudia Ion Kanal D
Claudia Ion Kanal D

Claudia Ion a fost numită director comercial pe toate staţiile Intact, la doar o lună şi jumătate de la venirea în grupul media deţinut de familia Voiculescu. Claudia Ion a intrat oficial în grup de la 1 septembrie ca director de vânzări pentru Antena 3. Anterior, a lucrat nouă ani la Kanal D.

Publicitate

Ce face în noua poziţie:

Poziţia de director comercial acoperă nu doar posturile TV - Antena 1, Antena Stars, Antena 3, Euforia şi Zu TV - dar şi platformele online şi mobile asociate acestora.

Claudia Ion, Carte de vizită:

- a venit în Intact de la 1 septembrie ca director de vânzări Antena 3, un departament nou înfiinţat al postului de ştiri din grupul Intact.

- a intrat în echipa postului înaintea lansării, în octombrie 2006 (postul Kanal D urma să fie lansat în februarie 2007). A avut nouă ani poziţia de director de vânzări

- şapte ani la regia de publicitate ArboMedia (1999-2006), pe mai multe poziţii, în ultimii ani ca director general adjunct, în compania condusă atunci de Şerban Ciuşcă.

- Doi ani la TVR, ca director comercial al Televiziunii Publice.

Anunţul Intact:

"Intact Media Group anunţă numirea Claudiei Ion în funcţia de Director Comercial al staţiilor TV ( Antena 1, Antena Stars, Antena 3, Euforia , ZU TV), precum şi al platformelor online şi mobile asociate acestora. La scurt timp după ce a fost desemnată să creeze o echipa de vânzări dedicată liderului televiziunilor de ştiri, Antena 3, Claudia Ion face următorul pas, preluând conducerea întregului portofoliu de televiziuni al grupului. Din această poziţie, va elabora strategia de vânzări a diviziei TV Intact şi va coordona implementarea ei, valorificând audienţa integrată a Grupului şi identificând noi oportunităţi.

“Vom funcţiona cu o echipa mixtă: cea a Antenei Group şi cea a Antenei 3, reunind punctele forţe ale fiecăreia. Cei care mă cunosc ştiu că îmi place să vorbesc la obiect. Deocamdată spun doar atât: am venit, ne-am şi apucat de treabă”, a spus Claudia Ion.

Claudia Ion este un nume cunoscut în peisajul media din România şi nu numai. Se află la un al doilea mandat în consiliul de administraţie al EGTA – Association of Television and Radio Sales Houses, cu sediul în Bruxelles, reunind 127 de membri din 38 de ţări. Şi-a început carieră în 1991 la Radio Contact, fiind parte a perioadei de lansare şi dezvoltare a agenţiilor de media, în anii '90. A fost Director Comercial al TVR, director general adjunct al regiei de vânzări Arbo Media, şi a ocupat poziţia de director al departamentului comercial al Kanal D în ultimii nouă ani. În ultimele două luni, Claudia Ion a creat şi coordonat o echipa de vânzări dedicată proiectelor postului Antena 3."

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus