Skip to main content

Comitetul Olimpic Internațional lansează un post TV

 
Comitetul Olimpic Internațional lansează un post TV
Jocurile Olimpice

Comitetul Olimpic Internațional a anunțat că va lansa în 2016 un post de televiziune care se va numi The Olympic Channel, scrie Broadbantvnews.com.

Noul canal de televiziune va oferi competiții sportive de la Olimpiadă timp de 24 de ore pe zi în sistem OTT (serviciul Over the Top  este livrat direct de la furnizor către client, fiind folosită o conexiune deschisă la internet).

Publicitate

The Olympic Channel va difuza competiții sportive live, reportaje despre atleți, știri și informații despre competitori.

„După lansarea la nivel global a canalului în limba engleză vor fi posibile colaborări cu canale locale”, a spus președintele Comitetului Olimpic Internațional, Thomas Bach.

Comitetul Olimpic Internațional s-a concentrat prea mult pe televiziunea tradițională, a spus Bach. Pentru a ajunge la publicul tânăr este necesară o prezență extinsă pe platformele digitale. Acest lucru ar fi fost un motiv cheie pentru alocarea drepturilor TV europene pentru Jocurile Olimpice între 2014 și 2018 postului Eurosport, deținut de Discovery.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu