Skip to main content

Comitetul Olimpic Internaţional lansează un post TV

 
Jocurile Olimpice
Jocurile Olimpice

Comitetul Olimpic Internaţional a anunţat că va lansa în 2016 un post de televiziune care se va numi The Olympic Channel, scrie Broadbantvnews.com.

Publicitate

Noul canal de televiziune va oferi competiţii sportive de la Olimpiadă timp de 24 de ore pe zi în sistem OTT (serviciul Over the Top  este livrat direct de la furnizor către client, fiind folosită o conexiune deschisă la internet).

The Olympic Channel va difuza competiţii sportive live, reportaje despre atleţi, ştiri şi informaţii despre competitori.

„După lansarea la nivel global a canalului în limba engleză vor fi posibile colaborări cu canale locale”, a spus preşedintele Comitetului Olimpic Internaţional, Thomas Bach.

Comitetul Olimpic Internaţional s-a concentrat prea mult pe televiziunea tradiţională, a spus Bach. Pentru a ajunge la publicul tânăr este necesară o prezenţă extinsă pe platformele digitale. Acest lucru ar fi fost un motiv cheie pentru alocarea drepturilor TV europene pentru Jocurile Olimpice între 2014 şi 2018 postului Eurosport, deţinut de Discovery.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus