Skip to main content

Echipa Promotor.ro a plecat la un nou proiect. Managerul de HR părăseşte grupul Mediafax. La fel managerul vânzărilor online

 
ProMotor
ProMotor

PLECĂRI DIN MEDIAFAX. Echipa publicaţiei online Promotor a plecat de la grupul Mediafax. Pleacă din companie şi managerul de resurse umane şi responsabilul de vânzări online.

Publicitate

Detalii, în continuare:

- echipa Promotor a decis să plece din companie. Este vorba de trei oameni, printre care şi Adrian Mihălţianu, redactor-şef al publicaţiei. Promotor va fi coordonat, după plecarea echipei, de către Vlad Mironescu.

Contactat de Paginademedia.ro, Adrian Mihălţianu a confirmat plecarea. El va coordona echipa unui proiect online internaţional, care urmează să intre pe piaţă.

- Anca Franche, managerul vânzărilor online din grupul Mediafax, părăseşte compania după 15 ani. Anca Franche a vândut de-a lungul timpului majoritatea produselor grupului, iar în ultima perioadă s-a ocupat de partea online.

- Managerul de HR din Mediafax pleacă de săptămân viitoare. Alina Aldea a fost în această poziţie jumătate de an, dar a lucrat în companie, pe resurse umane, timp de nouă ani.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus