Skip to main content

Foşti angajaţi în echipa de bază a companiei de monitorizare din Mediafax Group au fondat un nou proiect

 
Klarmedia
Klarmedia

Trei foşti angajaţi care au lucrat în Mediafax în compania de monitorizare, în echipa de bază a departamentului, au lansat o firmă de profil - Klarmedia. În noul start-up, în care cei trei sunt acţionari, lucrează şi alţi foşti colegi de la Mediafax, cu experienţă de peste 15 în firmă.

Publicitate

Despre ce este vorba, în continuare:

Trei oameni sunt fondatorii noii companii de monitorizare, activă pe piaţă din această lună. Este vorba de Ionuţ Anastase, Octavian Petrescu şi Ramona Pîrvulescu. Toţi au lucrat mulţi ani la compania de monitorizare din grupul lui Adrian Sârbu.

Ionuţ Anastase a fost coordonatorul vânzărilor companiei Mediafax Monitorizare. Ramona Pîrvulescu şi Octavian Petrescu au fost account manageri, ocupându-se de vânzarea produselor Mediafax, atât a celor de monitorizare, cât şi a abonamentelor de business.

Cei trei deţin jumătate din Klarmedia, celelalta 50 de procente fiind deţinute de compania IT Solvit Networks (firmă care are şi o divizie de softuri pentru monitorizare).

Octavian Petrescu, administratorul Klarmedia, a explicat pentru Pagindemedia.ro:

"Klarmedia este un start-up pe care îl suţinem noi ca acţionari. Pe de o parte, suntem cei trei fondatori, care susţinem jumătate din investiţie şi, pe de altă parte, mai este un acţionar, care se ocupă cu partea de soft şi susţine acest segment."

"Avem un business plan gândit pentru o perioadă lungă de timp, deoarece noi credem în viitorul acestui proiect", a mai spus el.

În afară de cei trei fondatori în companie mai lucrează şi alţi foşti angajaţi Mediafax. Este vorba, printre alţii, de Bogdan Ceauşescu, Liviu Gerea, Anca Burlacu, Adrian Sabău şi Silvester Starcea.

Klarmedia are peste 40 de angajaţi şi oferă servicii de monitorizare presa scrisa centrala si regionala, monitorizare radio-tv cu raportare zilnica, alerte in timp real si transcriputuri ale stirilor si emisiunilor, monitorizare online si social media etc.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • alina alina
    Inca unii care parasesc corabia gaurita a "mogulului" sau "shogunului" cum vreti !
    Falimentul este la el acasa !
  • Claudita Claudita
    Monitorizare, ce mai un fel de securitate informatică asa unfel de sri cu asta se ocupă

Trimite un comentariu

sus