Skip to main content

Fostul publisher al SuperBebe a lansat Găsește.ro, un site de intermediere între cereri și oferte de servicii. Cine sunt ceilalți acționari și cum funcționează platforma

 
Fostul publisher al SuperBebe a lansat Găsește.ro, un site de intermediere între cereri și oferte de servicii. Cine sunt ceilalți acționari și cum funcționează platforma
Gaseste

Tana Pazara, fost publisher al revistei Superbebe este unul dintre acționarii site-ului Găsește.ro, lansat oficial astăzi.

Publicitate

Site-ul, spune Tana Pazara, oferă un “matching” între cerere și ofertă pe servicii ce țin de zona domestică, de la reparații de tot felul, instalații, electrice și pânâ la meditatori.

Găsește.ro este operat de firma Findme Findyou Digital și are trei acționari: Tana Pazara, Cristina Nicolae și Adriana Dadău

Tana Pazara a fost publisher al revistei SuperBebe până în 2012, când titlul a fost preluat de Brândușa Vlanga.

Cristina Nicolae are afaceri în zona tipografică.

Adriana Dadău este Project Manager la compania 1616.ro, unde unul dintre acționari este Orlando Nicoară. Anterior, Dadău a fost Project Manager la Mediafax Group. De altfel, site-ul este dezvoltat de 1616.ro.

Cum funcționează?

Dacă un utilizator are nevoie de un zidar, de exemplu, intră pe site, completează un formular și, ulterioir, primește o listă de posibili furnizori.

În primă fază, site-ul este gratuit, atât pentru cereri, cât și pentru furnizori. “Avem un business plan și, când ajungem la o masă critică, luăm în calcul ca matchingurile/tranzacțiile reușite prin platformă să suporte o comisionare”, a explicat Pazara pentru Paginademedia.ro. “Deocamdată ne axăm pe serviciile domestice dar, în câteva luni, vom dezvolta și alte domenii”, a completat ea.

Modelul de business: “putem combina două tipuri de venituri: din publicitate specifică și, în viitor, dinspre utilizatori, dar deocamdată este gratuit.”

Investiția în proiect este de 100.000 de euro, spune Cristina Nicolae, unul dintre acționari și totodată director de dezvoltare al platformei.

Cristina Nicolae spune că este “un produs gandit special pentru persoanele fizice care presteaza servicii, pentru micile afaceri de familie, pentru specialistii din diverse domenii care vor sa isi puna talentul si expertiza la dispozitia celor care au nevoie de ei”.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Trimite un comentariu