Skip to main content

NOUTATE. Oricine poate face nominalizări pentru Premiile de excelenţă IAA din acest an. Cum?

 
premii
premii

IAA România anunta deschiderea nominalizarilor pentru Premiile de Excelenta IAA, o initiativa prin care se aduce recunoastere publica acelor personalitati care, prin eforturile lor sustinute, au contribuit in mod substantial la promovarea industriei de marketing si comunicare din Romania.

In 2015 Premiile de Excelenta IAA se afla la a VII a editie.

Editia acestui an propune industriei de marketing si comunicare o noua structura de Premii de Excelenta, anunţă organizatorii.

Principala noutate: Nominalizarile pot fi facute de catre oricine, mult mai simplu comparativ cu ediţiile trecute, accesand site-ul special dedicat www.premii.iaa.ro incepand de astazi si pana pe data de 5 Noiembrie 2015, orele 23,00.

8 categorii redefinite pentru Premiile de Excelenta si 3 Premii Speciale IAA, adaptate pentru a reflecta atat provocarile si transformarile ce stau in fata industriei cat si pentru a pune in valoare contributia pe care o aduc oamenii in comunitatea noastra in diverse moduri, isi asteapta nominalizatii.

Consiliul Director IAA Romania recomanda membrilor sai precum si celorlalte persoane care doresc sa-si nominalizeze favoritii la una dintre categoriile de premii sa nu depaseasca un numar de 3 propuneri pentru aceeasi categorie. De asemenea argumentele pentru care se face nominalizarea trebuie detaliate astfel incat realizarile persoanelor propuse sa poata fi intelese integral de catre cele 3 jurii ale evenimentului.

Laureatii acestei editii vor fi desemnati prin votul a trei comitete diferite: Boardul IAA, Senatul IAA si un Comitet de Laureati ai editiilor precedente.

Anuntarea laureatilor se va face in data de 16 Noiembrie 2015 in cadrul Galei Premiilor de Excelenta IAA.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus