Skip to main content

PRESA DE AZI. "Cine a fost întâi: ministrul sau groapa?" Cum se vede azi în ziare cazul Oprea

 
Libertatea-27-10-2015
Libertatea-27-10-2015

Libertatea-27-10-2015Ziarele Adevărul, Click!, Libertatea şi România liberă au pe prima pagină articole despre Gabriel Oprea care refuză să-şi dea demisia, deşi preşedintele Iohannis şi o parte a opiniei publice i-o cer.

Publicitate

Tabloidul Libertatea se întreabă pe prima pagină: "Cine a fost întâi: ministrul sau groapa?".

Ziarul Adevărul îşi deschide ediţia de astăzi cu un articol despre prima declaraţie publică  a ministrului de Interne Gabriel Oprea, pe tema morţii poliţistulului Bogdan Gigină. "'Complectările' generalului Oprea adâncesc misterul", titrează Adevărul pe prima pagină.

Click! scrie în deschiderea ediţiei de astăzi că ministrul de Interne "a încercat să dea explicaţii după 5 zile. Nu prea a reuşit". "Gabriel Oprea recunoaşte că n-a oprit lângă poliţistul mort", este titlul dat pe prima pagină a tabloidului editat de Adevărul Holding.

România liberă scrie că prima ieşire publică a vicepremierului după accidentul în care a murit poliţistul Bogdan Gigină "nu doar că nu a lămurit semnele de întrebare apărute, dar a ridicat altele noi". "Oprea nu pleacă, Dragnea îl lasă pe Ponta în ofsaid", este titlul dat de România liberă, pe prima pagină.

Paginademedia.ro prezintă, în continuare, titlurile şi subiectele abordate de ziare astăzi.

Evenimentul zilei: Elena Udrea: "Sistemul, altfel la fel de corupt, încearcă să preia puterea în România distrugând clasa politică şi mediul de afaceri autohton". Cotidianul a publicat un interviu fluviu cu fostul ministru al Turismului. Elena Udrea a spus, printre altele, că nu este şi nu a fost niciodată patronul EVZ.

Libertatea: "Pepe a văzut doar animalul, nu şi amantul".  Tabloidul scrie că Tudy, amorezul Zăvorancei, a venit la Ham Talent cu câinele său, conştient că va da ochii cu încornoratul. Pepe l-a recunoscut abia la final şi nu a avut de spus decât atât: "Jurizez animale, nu oameni".

Puterea: "Iliescu, judecat pentru sângele vărsat". Cotidianul scrie despre redeschiderea dosarului Mineriadei din iunie 1990 în care Ion Iliescu este cercetat pentru infracţiuni contra umanităţii.

Jurnalul Naţional: "Reconversia în politică: ce urmează după DNA". Ziarul scrie despre evoluţia oamenilor politici după problemele cu justiţia. "Udrea se dezvoltă personal, Ponta se întoarce în familie, Dragnea şi Băsescu, doi perseverenţi", scrie Jurnalul Naţional.

Gazeta Sporturilor: "Ca Luna şi Soarele". Ziarul de sport scrie pe prima pagină că "Şarapova şi Halep s-au alergat tot anul şi se întâlnesc abia azi".

Rubrica Presa de azi este realizată cu sprijinul Media Image .

GALERIE FOTO. Primele pagini ale ziarelor de azi, 27 octombrie:

  • GazetaSporturilor-27-10-2015
  • Puterea-27-10-2015
  • Libertatea-27-10-2015
  • JurnalulNational-27-10-2015
  • EvenimentulZilei-27-10-2015
  • Click-27-10-2015
  • Adevarul-27-10-2015
Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus