Skip to main content

PRESA DE AZI. "Cine a fost întâi: ministrul sau groapa?" Cum se vede azi în ziare cazul Oprea

 

Libertatea-27-10-2015Ziarele Adevărul, Click!, Libertatea și România liberă au pe prima pagină articole despre Gabriel Oprea care refuză să-și dea demisia, deși președintele Iohannis și o parte a opiniei publice i-o cer.

Tabloidul Libertatea se întreabă pe prima pagină: "Cine a fost întâi: ministrul sau groapa?".

Publicitate

Ziarul Adevărul își deschide ediția de astăzi cu un articol despre prima declarație publică  a ministrului de Interne Gabriel Oprea, pe tema morții polițistulului Bogdan Gigină. "'Complectările' generalului Oprea adâncesc misterul", titrează Adevărul pe prima pagină.

Click! scrie în deschiderea ediției de astăzi că ministrul de Interne "a încercat să dea explicații după 5 zile. Nu prea a reușit". "Gabriel Oprea recunoaște că n-a oprit lângă polițistul mort", este titlul dat pe prima pagină a tabloidului editat de Adevărul Holding.

România liberă scrie că prima ieșire publică a vicepremierului după accidentul în care a murit polițistul Bogdan Gigină "nu doar că nu a lămurit semnele de întrebare apărute, dar a ridicat altele noi". "Oprea nu pleacă, Dragnea îl lasă pe Ponta în ofsaid", este titlul dat de România liberă, pe prima pagină.

Paginademedia.ro prezintă, în continuare, titlurile și subiectele abordate de ziare astăzi.

Evenimentul zilei: Elena Udrea: "Sistemul, altfel la fel de corupt, încearcă să preia puterea în România distrugând clasa politică și mediul de afaceri autohton". Cotidianul a publicat un interviu fluviu cu fostul ministru al Turismului. Elena Udrea a spus, printre altele, că nu este și nu a fost niciodată patronul EVZ.

Libertatea: "Pepe a văzut doar animalul, nu și amantul".  Tabloidul scrie că Tudy, amorezul Zăvorancei, a venit la Ham Talent cu câinele său, conștient că va da ochii cu încornoratul. Pepe l-a recunoscut abia la final și nu a avut de spus decât atât: "Jurizez animale, nu oameni".

Puterea: "Iliescu, judecat pentru sângele vărsat". Cotidianul scrie despre redeschiderea dosarului Mineriadei din iunie 1990 în care Ion Iliescu este cercetat pentru infracțiuni contra umanității.

Jurnalul Național: "Reconversia în politică: ce urmează după DNA". Ziarul scrie despre evoluția oamenilor politici după problemele cu justiția. "Udrea se dezvoltă personal, Ponta se întoarce în familie, Dragnea și Băsescu, doi perseverenți", scrie Jurnalul Național.

Gazeta Sporturilor: "Ca Luna și Soarele". Ziarul de sport scrie pe prima pagină că "Șarapova și Halep s-au alergat tot anul și se întâlnesc abia azi".

Rubrica Presa de azi este realizată cu sprijinul Media Image .

GALERIE FOTO. Primele pagini ale ziarelor de azi, 27 octombrie:

  • GazetaSporturilor-27-10-2015
  • Puterea-27-10-2015
  • Libertatea-27-10-2015
  • JurnalulNational-27-10-2015
  • EvenimentulZilei-27-10-2015
  • Click-27-10-2015
  • Adevarul-27-10-2015

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu