Skip to main content

PRESA DE AZI. România liberă: Imperiul lui Urdăreanu anchetat de DNA

 

Tiberiu Urdareanu Romania liberaZiarul România liberă își deschide ediția de astăzi cu un articol despre omul de afaceri Tiberiu Urdăreanu, patron al UTI, care este suspectat de corupție. Cotidianul editat de Medien Holding scrie că Urdăreanu este unul dintre campionii contractelor cu statul.

„Doar în ultimii trei ani, ar fi încheiat contracte cu instituții ale statului de peste 300 de milioane de euro", mai scrie România liberă. "Imperiul lui Urdăreanu anchetat de DNA", titrează România liberă pe prima pagină.

Publicitate

Paginademedia.ro prezintă, în continuare, titlurile și subiectele presei de astăzi.

Adevărul de weekend: „Irina Margareta Nistor, critic de film: 'Oamenii sperau să vină Rambo să schimbe regimul'". În articolul de deschidere al cotidianului Adevărul Irina Margareta Nistor, fosta traducătoare de film din perioada de dinainte de Revoluție, povestește despre industria subterană a casetelor VHS, dar și despre impactul pe care îl aveau peliculele de acțiune asupra publicului din România.

Evenimentul zilei: "Familia lui Bercea Mondial a cerut 280.000 de euro și a primit 25 de ani de pușcărie". Ziarul scrie că după un proces zgomotos, membrii familiei lui Sandu Anghel, aflat după gratii pentru tentativă de omor, și-au aflat, ieri, pedepsele. Cea mai dură pedeapsă, 12 ani și 11 luni, a primit-o Florin Anghel, fiul lui Bercea Mondial.

Jurnalul Național: "Marile eșecuri ale DNA în lupta cu Parlamentul". Cotidianul grupului Intact scrie că "Elena Udrea a reușit să se alăture unui șir lung de politicieni, salvați de brațul justiției sau de arestul preventiv în perioada ultimelor două legislaturi, 2008 - 2015: Victor Ponta, Varujan Vosganian, Borbely Laszlo, Daniel Chi'oiu, Miron Mitrea, Dan Șova sau Ion Stan".

Puterea: "Clientela PSD și PNL construiește locuințe sociale în Odobești". Ziarul scrie că o asociere formată din trei firme cu susținere politică vor construi un ansamblu format din două blocuri, cu șaizeci de spații locative în orașul Odobești, Vrancea.

Libertatea: "Roxana Ionescu așteaptă încă inelul de la Tinu. S-ar mărita, dar el nu-i pregătit s-o ia".

Click!: "Traian Băsescu îl ia la mișto pe consilierul lui Klaus Iohannis. 'Somnorosul' îl încaieră pe președinți". Fostul președinte de stat a declarat că atunci când a văzut poza cu Dan Mihalache a crezut că șeful Cancelariei Prezidențiale a făcut infarct, mai scrie tabloidul.

Gazeta Sporturilor: "Ratări în serie". Ziarul de sport scrie despre eliminarea Simonei Halep de la Turneul Campioanelor și despre faptul că sportiva nu s-a apropiat de niciun titlu important în 2015.

Rubrica Presta de azi este realizată cu susținerea companiei de monitorizare Media Image.

GALERIE FOTO. Primele pagini ale ziarelor de azi, 30 octombrie:

  • Puterea-30-10-2015
  • JurnalulNational-30-10-2015
  • GazetaSporturilor-30-10-2015
  • EvenimentulZilei-30-10-2015
  • Click-30-10-2015
  • Adevarul-30-10-2015
  • Romania libera 30 oct

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu